lauantai 22. helmikuuta 2014

Verenpisara

Nukkekotikaappia tonkiessa sattuu käteen keskeneräinen projekti jos toinenkin. On ristipistoo, savimuotoiluu, jakkaraa, kippoo, takkii, bunkaa - you name it, kaikkea on ainakin aloitettu! Yksi tällainen projekti on Katriina Alasen verenpisara-kukkakitti. Tätähän oli aloitettu ja päästy jo aika pitkällekin, kunnes oli aika loppunut ja alustavat kukka-aihiot oli tuupattu styroksinpalaan odottamaan parempaa tulevaisuutta. Tarvikepakkaus ohjeineen oli hyvässä tallessa ja näinpäs käytin vapaapäiväni kitin viimeistykseen ja kukkasen istuttamiseen amppeliruukkuun. Ai että kuinka hieno siitä tulikaan! Kukkaisaiheista keskeneräisyyttä löytyy kaapista lisääkin; ainakin yksi amaryllis on kasaamatta ja nyt hamusin nukkekotikirppikseltä vielä pelargonioita... Kukkasten ja viherkasvien teko on tosi hauskaa ja olisikin ihanaa rakennella Kurjenpolveen viherhuone! Tätä menoa viherhuoneen sisällön kasvattelu voisi olla kyllä vähän liian iso pala purtavaksi, joten ehkä jatkan tällä "hitaasti hyvä tulee" - linjallani. Kukkasen kaunis naruamppeli on blogiystävältä saatu.


I`ve got so many works in progress which I`ve started ages ago and never finished. One of this kind is a fuchsia, a beautiful flower kit made by Katriina Alanen. I`ve started it years ago, I can`t even remember when. As I was digging my supplys I came across it and finished it just last weekend. Way to go me! 

7 kommenttia:

Mare kirjoitti...

Sievä kukka.
Kumma juttu kuinka niitä keskeneräisiä isompia ja pienempiä projekteja kerääntyykin niin paljon ;)
Samaa ilmiötä olen ihmetellyt moneen kertaan. Joskus käsiin joutuu joku aloitettu asia, josta en edes itse ole kovin varma mitä siitä on ollut tulossa. :D
Hyvää viikonloppia!

Merja kirjoitti...

Tuo on tosiaan ihana kitti. Olen sen myös joskus koonnut, siis ihan valmiiksi asti, vaikka monta keskeneräistä innolla aloitettua juttua taitaa löytyä minunkin laatikoistani.

Drora's minimundo kirjoitti...

The fuschsia is gorgeous!
Hugs, Drora

Kikka N kirjoitti...

Kaunis Verenpisara!
...kyllä, keskeneräisiä projekteja on ..

H / Lumimäellä kirjoitti...

Kaunis! Kunpa saisi omiakin keskeneräisiä joskus tehtyä :D Hih!

Anne kirjoitti...

Kaunis on. Tuo on se josta haaveilen, mutten ole uskaltanut. On niiiiiiin pientä.

Anne kirjoitti...

Vo kiitos Virpi ihanasta runosta - se tulee tavalla tai toisella Suutarilan seinälle :)
ja terveisiä Kurjenpolven neideille - Vailille ja Vienolle