maanantai 17. helmikuuta 2014

Muuraushommissa

Kurjenpolven töissä ei hötkyillä vaan kun tuumataan niin tuumataan sitten kunnolla! Katsoin julkisivu-tunnisteen takaa viimeisimmän blogikirjoituksen, jonka päiväys on vuodelta 2009. Siinä aion ottaa etäisyyttä,  nukkua yön yli ja tuumailla asiaa. Nojoo, tässä harrastuksessa on tullut todettua että tällainenkin on mahdollista ja niinpä kaivoin esiin tiilet ja jatkan hommaa. Näin viiden vuoden jälkeen tiiliverhoilu näyttää ihan hyvältä, että eiköhän ole aika saada tämä projekti päätökseen. Lupaan raporttia valmiista julkisivusta!

Tällainen "urakka", katsotaanpa, tuleeko tällä kertaa valmista!

Yksi kimmoke kaivaa Kurjenpolvi naftaliinista on nukkekoti-innostuksen saanut peipposeni, tyttäreni Helmi, joka aloitti tuoreena blogistina. Parastahan on, että nukkistella voi yhdessä!

It`s certainly been a while! One of the best things of dollshouse as a hobby is that you can always pick up from where you left. I started with the tiles in 2009, hoping to finish it now! My daughter started to blog about her miniature doings too.

6 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Hei Virpi
Kiva kuulla sinusta -tällä rintamalla- pitkästä aikaa. Ja se, että Helmi on innostunut nukkistelusta(ja siten innostanut äidinkin)! Helmille terkkuja! Mikä on Helmin blogin nimi?kysyy Leena

- Virpi kirjoitti...

Hei Leena!
Kiitos, kiva olla näissä merkeissä taas pitkästä aikaa! :D Helmi on tosiaan innostanut äidinkin, kun ryhtyi yksi kaunis päivä suunnittelemaan oman nukkiksen perustamista. Helmin osoite on:
http://helmidollhousedreams.blogspot.fi/

Leena kirjoitti...

Meillä on muuten tänäiltana klo 18 Minna Kangastien kotona(Räpintie Raumolla) nukkiskerho, teemme pyykinkuivaustelineen. Swap "jotain pyykkihuoltoon liittyvää". Tuliko yhtäkkiä kuin vanhanpiian kosinta? Mutta jos ehditte, tulkaa mukaan.

- Virpi kirjoitti...

Kiitos Leena hauskasta tarjouskesta! Ei taideta ehtiä, mutta sisäinen palo yhteisen harrastuksen pariin on kova, joten emmeköhän jollakin kerralla, jos kutsu on voimassa! :D

Yolanda Morán kirjoitti...

Mucho trabajo, me encantaría ver toda la fachada terminada seguro que queda fabulosa.
Un abrazo.
Yolanda

Merja kirjoitti...

Hei,onpa hauska,että Kurjenpolven remppaa jatkuu!Lisää kuvia sitten jatkosta.Meilläkin Charlotta aina välillä innostuu,lähinnä se askartelu ja sisustelu on kiinnostavinta.Mutta yhdessä on hauska tehdä :)