lauantai 23. toukokuuta 2009

Vaili

Kaunis Vailini on saapunut! Kristiinan ja Rauhaniemen väen luona Turussa mukavan loman viettänyt Vaili palasi turvaisasti Itellan kyydityksellä takaisin kauniiseen Torniolaaksoon. Vienohan on kera Kurjenpolven edelleen näyttelyssä Tornion kirjastossa, joten Vaili ei ole häntä päässyt vielä tapaamaan. Otimme kotiintulovalokuvat sitten vain Kurjenpolven irtonaisen etuseinän edessä.

Vaili on niin kaunis ja seesteinen neiti, nyt huomaan jälleen hyvin näiden kahden samanlaisen nuken, Vailin ja Vienon, erot ulkonäössäkin. Vienokin on kaunis, mutta Vaili on ihanan seesteinen ja viisaan näköinen nukke!

Vailihan lähti Turkuun tapaamaan Rauhaniemen taitavaa suutaria Kristiinaa, joka valmistikin Vailille upeat kengät. Näistä näet Kristiinan ottaman hienon kuvan ja voit lukea lisää täällä. Hienojen kenkien lisäksi Vaililla oli muutakin tuomista. Hän oli saanut näin upean nahkaisen käsilaukun! Tämä meidän hienolta neidiltä puuttuikin mutta nyt tämä laukkukaunotar viimeistelee Vailin asun hienosti. Laukun suljinsysteemi on ihana, tiedän nuo osaset, mutta enpäs olisi ehkä heti osannut niitä näin laukun sulkimeksi asentaa. Laukku on muuten tavattoman pehmeää nahkaa!

Yritin kovasti ottaa hyvää kuvaa Vailin hienoista kengistä, mutta kuvaustaitoni eivät siihen yltäneet. Aion yrittää jahka opin vaihtamaan kameraan toisenlaisen putken... Seuraavassa kuvassa näkyvät kuitenkin uusien hienojen kenkien lisäksi muutakin uutta; kenkien lisäksi suutari Kristiina oli neulonut Vailille villaiset nilkkaimet pienenpienine nappeineen! Aivan ihanat, niin pienet ja niin täydelliset! Ja niin hyödylliset, Kurjenpolvessa on vetoisat nurkat eikä sääriänsä kannata palelluttaa. Voi että nämä ovatkin suloiset:


Tämä Kristiinan kanssa käymäni vaihto oli niin hauska ja ihana, tästä jäi mitä mukavimmat muistot! Ja muistojen lisäksi jäivät nämä Kristiinan tekemät hienot jutut, joita tulen vaalimaan arvokkaina aarteinani. Kiitos Kristiina! :O)

Arvokkaista aarteista puheen ollen täytyy vielä näyttää tämä hieno esine, jonka sain viimekertaisesta Meän Tyärten Minihuushollit-kerhokerran swapista. Heli vääntää myös rautalangasta mitä vain, mm. tällaisen upean kolmikynttiläisen kynttilänjalan. Aivan upea esine!


Minun swappiyllätykseni oli jälleen kerran tyyny. Kerhossa oli hauska tunnelma, koolla olivat Helin ja minun lisäkseni äitini, peipposeni sekä modernia Aaltotaloa rakentava Leena. Teimme hortensioita ja hauskaa oli, kiitokset vielä!

8 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Voi,tervetuloa kotiin Vaili!On häntä odotettukin.Hyvin elegantiltahan tuo näyttää..ehkäpä Vaili onkin siskoista se viisaampi ;)
Olisi ollut hauska kerhoilla,mutta Stagen show vaati kaiken huomion.Mietinkin,kuka se neljäs kerhoilija oli ;) olisi ollut hauska tavata myös äitisi,ehkä toiste.odotan mielenkiinnolla kuvaa,jossa Vaili ja Vieno tapaavat...

hannajaleijona kirjoitti...

Oi, Vaili on palannut! Ihanaa. Ja voi miten fiinejä lisäyksiä hän on saanutkaan garderoobiinsa.

Lil'La kirjoitti...

Aivan ihana tämä Vaili :)
Laitoin sinulle tunnustuksen, jonka itse sain Raijalta. Käy noukkimassa se blogistani.

Prija kirjoitti...

Kylläpä Vaililla on nyt tyylikkäät asusteet. Kiva nähdä myös kuva, kun Vaili ja Vieno tapaavat. Olisipa mielenkiintoista nähdä näyttelynne livenä.

Reetta kirjoitti...

Upeät on! Käytätkö suomalaista blogger ''versiota''?

Anonyymi kirjoitti...

Upea neiti! Viehätyin noista nilkkaimista. Täytyy kokeilla joskus!
t.Iita78

risto kirjoitti...

Voi herrajestas!

Heli kirjoitti...

Kylläpäs vain on Vaili palannut hienona takaisin:)