lauantai 1. joulukuuta 2012

1. joulukuuta

Joulukuu alkoi ja samalla alkoi vuoden 2012 nukkekoti Kurjenpolven joulukalenteri! Jo kesällä heräsin miettimään tätä joulunajan ilostuttajaa mutta niinpä kävi, että vaikka kuinka aikaisin aloitin, aika viime tipassa nukkekotiystäväni saivat kalenteriluukkunsa. Ensimmäisen luukun vaihdoin oli nuoren ja taitavan Reettan kanssa. Nukkekoti Kauniissa on paljon jänniä juttuja, Reetta on tosi taitavan tarinoiden kirjoittaja! Laitoin 1. luukkuun pienen ruskean vilkuttavan nallen ja kanervakranssin.
Reettan luukusta sain näin söpön vaaleanpunaisen essun, jossa ihanat vaaleanpunaiset silkkinauhatkin! Tiedän, että Vieno sieppaa tämän saman tien käyttöönsä, tämä on juuri hänen tyyliään.
Ooh ja aah - näin pientä ja täydellistä, juuri niin kuin miniasiat parhaimmillaan! Aivan valtavan ihana sydänpiparimuotti, niin pikkuinen ja ihan täydellinen. Kiitos Reetta, tämä oli vallan mukava joulukalenteriylläri!

1 kommentti:

Reetta kirjoitti...

Kiva, että tykkäsit luukustani. Ja kiitos kehuista. :) Huokailin avatessani luukkuasi, koska tuo nalle oli kertakaikkisen upea!