keskiviikko 12. joulukuuta 2012

12. joulukuuta


Tämän päivän kalenteriyllätykseni Tiinalle on Marian kirjan ohjeilla väkerretty saippuapussi vaaleanpunaisella Cernit-saippualla.



Voi mitä minä löysin 12. päivän luukusta! Aivan upea hyllykkä pienillä ripustuskoukuilla. Pienet hyllyt ovat ihania nukkekotiesineitä, koska alati kertyvä pientavara pitäisi aina laittaa sievästi hyllyyn tms. esille, muuten käy niin että pikkutavarat pyörivät nukkekodin nurkassa hallitsemattomasti. Ihan kuin oikeassakin elämässä! Meillä Vailin kanssa ei mennyt kuin hetki, kun löysimme sille passelin paikan. Tämä on tosi söpö, voi kiitos Tiina! 

 
 Tämä kuva on muuten Kurjenpolven kolmannenkerroksen eteisaulasta. Siitä ei paljon kuvia ole vilahdellutkaan, koska se ei ole alkuunkaan valmis. Niin kuin nyt ei oikeastaan mikään huoneista, mutta tästä on puuttunut vaikkamitä. Hylly sopii kivasti tuomaan tänne eloa. Nyt siihen vain roikkumaan villatakki ja kaikenlaista muuta, mitä on kätevä napata mukaan kun liikkuu Kurjenpolven vilpoisella vintillä. Tulitikut ja kynttilä, mitähän muuta?
        


1 kommentti:

Tuula kirjoitti...

Ihania ylläreitä olet saanut :)