perjantai 14. joulukuuta 2012

14. joulukuuta

Voi miten tärähtänyt nallukkakuvani onkaan! Otin kalenterikuvat enkä ehtinyt kaikkia kuvia vielä tarkistaa koneelta. No, panda ei toivottavasti ole ihan yhtä tärähtänyt "oikeesti", vaan ilostuttaa Sirkun nukkekodin lapsivieraita.

 

Minä sain aivan upean hortensianoksan! Minun täytyykin hetimiten järjestää se ruukkuun. Todella kaunis! Nukkekodissa viherkasvit ja kukkaset tuovat tosi kivasti lisäväriä. Niitä ei voi olla koskaan liikaa!
Otin oman kuvansa tästä kaunottaresta. Katsokaa miten hieno mansetti kynttilässä on, siis niin pieni että sitä ei oikein edes tajua ennen kuin tällaisesta lähikuvasta. Upea kynttilänjalka myöskin. Kiitos taitava Sirkku!
Löysin kuin löysinkin hortensialle ruukun ja tuoretta multaa. Nyt vain hellää hoivaa, niin saamme iloita siitä Kurjenpolvessa pitkään!

2 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Kiitos käsitämättömistä virkkuutöistä! Laitan kuvan blogiini viimeisen paketin jälkeen. Oletpa nopea, kun sait kukan heti multaan! Huomasin tuossa blogiasi selatessa, että sinulla on jo todella kaunis kukan muotoisista paloista tehty hortensia. Hassua, lieneekö joku mielleyhtymä tullut kuvan takia alitajuntaan, että Kurjenpolveen sopisi juuri hortensia. Näin se vaan menee (-;)>* Toivottavasti jostain huoneesta löytyy tällekin paikka.

Kikka kirjoitti...

Nallet ovat niin ihania: Tämäkin on oikea söpöliini!
Ja Hortensia on upea!