sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Väinölän ohjeilla


Inspiraatioita on toteutettu jälleen Väinölän tapaan kirjan ohjeilla. Kuvassa reppu, ompelulankaa ja taustallahan siintää saman kirjan jakkaraohje. Vähän epäkäytännöllinen on repun väri, mutta hienostelutarkoituksiin oivallinen.

Inspiraatio Väinölän tapaan etenee siis hyvin! Kirjaa olen selannut sen saatuani useisiin otteisiin luettuanikin sen. Se on ihana opus ja eilen uusinta Historia-lehteä plaratessani sattui silmiin kirjasta tehty pieni esittely. Vau!

Tiedättekö, surua on viime aikoina ollut liittyen omaan elämään. Moni ehkä muistaa, että Vaili-nukkeni esikuva löytyi ihan oikeasta elämästä, hän on isoäitini. Pitkä, hoikka, vahva ja niin kaunis nainen, jonka elämä oli raskaitakin vaiheita, mutta jolla oli aina aikaa ja syli minulle. Lapsuuteeni liittyy kiinteästi nämä muistot. Vaili nukkui pois marraskuun 2. päivä, korkeassa iässä, pitkällisen sairaudenkin uuvuttamana. Vailin muisto jää ja lapseni oppivat toivottavasti tuntemaan hänet muisteloideni kautta. Ja Vailin kaunis ja vähän harvinaisempi nimi jää elämään tänne blogimaailmaankin. 

13 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Lämmin ajatus sinulle. ja Vaili isoäidin muisto on todella kaunis ja voit pitää hänet elävästi mielessäsi myös nukkekotimaailmassa.

jirps kirjoitti...

Voi miten ikävä kuulla. Vailin muisto pysyy varmasti kirkkaana.

Kikka kirjoitti...

"Hyvät muistot jäävät ikuisesti elämään"
Lämmin osanottoni Sinulle ja perheellesi!
Kikka

Lissu kirjoitti...

Lämmin osanottoni sinulle ja koko perheelle! Halaus ja voimia! <3

Heli kirjoitti...

Osanottoni suruusi, Virpi.

Maria kirjoitti...

Osanottoni, Vailin muisto säilyy upeasti harrastuksesi myötä!

tiinan kammari kirjoitti...

Osanottoni. Onneksi Vailin muisto elää Kurjenpolvessa.

Lotte kirjoitti...

Lämmin osanotto, Virpi<3

Ascension kirjoitti...

Me encanta, es preciosa.
besitos ascension

Maija kirjoitti...

Lämmin osanottoni sinulle. Eikö olekin ihanaa, että nukkekodin tarinoilla voi siirtää oikeassa elämässä tärkeiden ihmisten tarinoita lapsille.

Leena kirjoitti...

Surun kyynelten lävitse loistavat onnellisten päivien kultaiset säteet. Lämmin halaus sinulle Virpi.Leena

Merja kirjoitti...

Otan osaa.Ymmärrän surusi,olen itsekin menettänyt molemmat mummini.Joka päivä kuitenkin kulkevat ajatuksissa nämä lempeät ja viisaat mummot.

Reetta kirjoitti...

Luukkusi saapuivat tänään.