torstai 13. joulukuuta 2012

Vaili ja Vieno, kuin kaksi marjaa?

Vasemmalla Vieno, oikealla Vaili

Koska tiedän, että blogini lukijat ovat kanssani samalla aaltopituudella mitä tulee lievään höperyyteen nukkekotiasioissa ja siksi ymmärtävät julkaisuni sisällön, rohkenen julkaista tämän lyhyen postauksen. 
Kuvasimme Vailin ja Vienon kanssa teille pientä joulutervehdystä ja näitä kuvia selatessani halusin laittaa tämän kuvan neideistä nähtäväksenne. Nukethan ovat Taru Astikaisen upeita taidenukkeja ja V:n ja V:n pidemmän tarinan voit lukea täältä. Nuket ovat samasta muotista syntyneet, mutta silti täysin omanlaisiaan, persoonallisia esineitä. Frisyyrit ovat tietenkin erilaiset kuten vaatetuskin, mutta ihon sävyt, silmien katse ja kasvojen ilmeikkyys ovat kummallakin täysin omanlaisensa. Jopa ryhti ja asento ovat erilaiset.

Taiturin käsistä syntyy jotakin tällaista; samanlaisia, mutta silti niin erilaisia. Tämä kaksikko tuottaa minulle harrastuksessani paljon iloa ja tiedän, että monessa muussakin nukkekotitaloudessa koetaan samanlaisia tunteita. Samasta muotista tulleita mutta kaikki silti niin erilaisia!

1 kommentti:

Lotte kirjoitti...

Vaili ja Vieno on kyllä tyylikkäitä ja upeita neiti-ihmisiä! Ihastelin kovasti äskeisestä kuvasta täydellisiä kampauksia ja upeaa vaatetusta. Molemmat ovat niin just, eikä melkein! ♥