sunnuntai 9. joulukuuta 2012

9. joulukuuta

Joulukuu etenee ja jo 9. päivässä ollaan menossa! Joulukalenterivaihtoon sovimme Tiinan kanssa neljä yllätysluukkua. Itse laitoin kalenteriylläriksi pienen harmaan nallen. Tiinan nukkekodissa asustaa Verna-tyttönen, jolla jo on aika monta nallea. Luulen kyllä, että yksi pieni harmaa karhunpoika mahtuu vielä mukaan!
Tiina ei ollut numeroinut luukkuja vaan lupasi, että ne saa avata siinä järjestyksessä kuin haluaa. Olisi tietysti haluttanut aukaista vaikka kaikki kerralla, mutta pitkän harkinnan jälkeen päädyin avaamaan pikkupaketin, jonka sisältö näkyy kuvassa. Voi iik miten suloiset ja miten pienet ja täydelliset villasukat! Ihanan valkoisetkin ja varmasti tosi lämpöiset Kurjenpolven vetoisissa huoneissa. Taidan antaa nämä Vienolle unisukiksi, niin valkoiset ja pehmoiset kun ovat!  Kiitos Tiina, ovat tosi ihanat!
Tässä minisukkia jo ihastellaankin Vienon ja Kertun toimesta. Takana näkyvä valkoinen jääkarhu on Kristiinan käsialaa, Vienon sylissä Anitan joulukalenteriluukusta löytynyt tyynykaunokainen, etualalla itse tehty jakkara ristipistokannella.

2 kommenttia:

tiinan kammari kirjoitti...

Kiitos tästä häkellyttävän ihanasta nallesta, huokaillaan täällä kilpaa.
Hyvä, että villasukat pääsi heti käyttöön.

Marjatta kirjoitti...

Kyllä on sullakin ihana joulukalenterivaihto menossa!
Nuo virkkauksesi ovat aivan ainutlaatuisia.