sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Vienon huone

Tästä lähdettiin: yksi Kurjenpolven huoneista on säilynyt täytenä arvoituksena näihin päiviin saakka. Siihen olen vaihtanut tapettia ja se on ollut ruokahuoneena, kirjastona, tutkimushuoneena... Kaikkea on kokeiltu, mutta mikään ei ole oikein tuntunut luontevalta. Oikea tabula rasa koko huone! Mutta sitten yhtäkkiä sainkin mummokuumeen ja Vailin sisar, Vieno muutti Kurjenpolveen.

Tilasin Colonial Cardens -tapetin Minimaailmasta ja pistin tuulemaan. Uudet tapetit, listat ja katto valmistuivat ja huoneen sisustukseen käytin kaikenlaista ylimääräistä, jolle ei oikein luontevaa paikkaa ole löytynyt. Ja vaikka huone ei olekaan vielä valmis, olen siihen oikein tyytyväinen.

Meille jäänee ikuiseksi arvoitukseksi tämä kirstun "Aila", luultavasti vain kirstumaakari Maria tietää vastauksen! :O) Ellei nyt sitten jonain päivänä siskoja ilmesty lisää...

Kun sisustelin Vienon huonetta ja eritoten, kaivelin esiin kehyksiä ja mietin, mitäs kuvia Vienon huoneessa voisi ollakaan. Sitten leikkasi: tietenkin kanoja! Kun Vaililla ovat corgikoirat Sylvi ja Ulvo, Vieno on tietysti kanojen ystävä! Miten loogista ja nyt ymmärrän, miksi pakottava kanalaprojekti ajoi minut kanakopin nikkarointiin tovi sitten!

12 kommenttia:

Lotte kirjoitti...

Vienon huone on oikein rauhallisen ja kotoisan näköinen. Tuolla kelpaisi kyllä oleilla :)

Eliisa kirjoitti...

Olet ollut aikaansaava. Huone on mielestäni todella viihtyisä - vaikka sanotkin tavaroiden olleen "sieltä täältä". Kaunista tapettia!

Anonyymi kirjoitti...

Jopas panit toimeksi vauhdilla!! Eilen vielä tapetti oli kääröllä taskussasi :D Mutta kiva, että huoneelle löytyi oikea ilme ja käyttö!

Tuulia kirjoitti...

Blogissani on sinulle jotain!!

Piipa kirjoitti...

Kertakaikkisen ihana huone!!! Nuo kukkojen ja kanojen kuvat todella hulvattoman hauska ja sympaattinen yksityiskohta! :)
Lieneekö Aila siskosten äiti?

chrisse kirjoitti...

Vieno viihtynee hyvin tässä ihanan tunnelmallisessa huoneessa.

Maria kirjoitti...

Aivan ihana huone tuli Vienolle! Mulle tuli mieleen että Aila olis näiden sisarten täti.. En edes kyllä tiedä mistä sen nimen joskus tempaisin :)

hannajaleijona kirjoitti...

Oi, miten hauskasti ratkesi pulma, se huone vain odotti Vienoa! Ihanan näköistä ja nuo kanakuvat ovat se piste ii:n päällä.

Merja kirjoitti...

Ihana tunnelma.Ihan oikeesti semmonen "vanhan tädin" huoneen olonen.Kanoja kuvat on hauskat!Ja tapetti todella suloinen.Ootko tehnyt sängyn itse?

Kristiina kirjoitti...

Kyllä olet taas onnistunut luomaan kodikkaan ilmapiirin ja kauniin kokonaisuuden! Joskus, kun näitä nukketalojen huoneita katselee, ei hetkittäin aina ole varma, onko kysymyksessä minikokoinen huone, vai ihan oikea 1:1 huone. Niin kävi minulle juuri äsken Vienon huonetta ihastellessa.

Merja kirjoitti...

Kristiina:tuo on totta,mielestäni parhaita nukkishuoneita ja kuvia on juuri ne,joita katsoessaan miettii,onko ne nukkiksia vai oikeita.... ;)) siinä on sitä jotakin!

Dick0369 kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色