lauantai 21. maaliskuuta 2009

Siskolle vaatetta

Puhutaanpa vielä sisaresta, en nimittäin millään pysty nyt päättämään, mikä uuden neidin nimeksi tulee, hyviä vaihtoehtoja tuli niin paljon! Lupaan kuitenkin tehdä päätöksen pian, eihän sitä nimetönnä sovi täällä blogimaailmassakaan esiintyä!

Ryhdyin tänään vaatettamaan neiti äksää. Ompelin puhvihihaisen puseron suoraan nuken päälle, kangas on vähän nukkekotinukelle jäykähköä puuvillabatistia. Ohuempi kangas, vaikka joku ihana silkki, olisi ollut kiva myös. No, seuraava puvustus sitten! Ompelin pitsin kaulukseksi. Rispaantumisen estävä Fray Stay oli tässäkin puuhassa ihan ehdoton juttu.
Pitsiä laitoin myös hihansuihin, jotta vaatteeseen tulisi vähän eloa.


Ompelin pienen napin kaulukseen ja sovittelin vähän pitsiä miehustaan. Toisen hihan pitsit kiinnitin myös, vaikka eivät tässä kuvassa vielä ole paikallaan. Minulla olisi myös tallessa Doloresista tilaamani kiva solki, jonka haluaisin tälle nukelle. Nappeja voisi paidassa olla ehkä useampi.


Löysin Vailin vanhan pliseeratun villahameen ja kokeilin sitä alaosaksi. Valoa oli jo sen verran vähän että kuva näyttää tärähtäneen. Hame kyllä ei oikein passaa, täytyyhän siskoksille nyt olla omat hamekankaat.

Oikein antoisa ministelypäivä! Kanalassa kaakattaa aamupäiväisen lelukaupparetken tuloksena uusi ruskea Schleich-kana ja Cernitiä on ostettu muotoiluinspiraatiota odottelemaan. Mikäpäs voisi olla sen mukavampaa!

7 kommenttia:

Aino kirjoitti...

Ihana pusero siskolla! Tuo hame on kyllä tosiaan ehkä liian pliisu tälle sisarelle, ainakin puserosta ja poskipunista päätellen kyseessä on hieman eloisampi ja vilkkusilmäisempi tapaus kuin rauhallinen siskonsa. ;)

Lotte kirjoitti...

Pusero on kerrassaan upea! Kaulukset on oikein piste iin päälle!

Piipa kirjoitti...

Uskomattoman upea tuo pusero kauluksineen kaikkineen!
Hauska myös huomata, että vaikka siskoksissa on samaa näköä, on myöskin eroavuuksia, aivan omia ihania persoonallisuuksiaan siis. On se Taru vaan mestari!

Maria kirjoitti...

Onpa kaunista vaatetta sisarella päällänsä!

Kristiina kirjoitti...

Kylläpä on ihastuttava neiti-ihminen tämä sisarkin! Niin lempeä hymy, että...Olen täysin vakuutettu, että Vaili on ensi järkytykseltään toivuttuaan ikionnellinen sisaren yllättävästä löytymisestä! Mikäpä on somempaa, kuin kahden ikääntyvän neiti-ihmisen asustella samaa taloutta ja jakaa keskenään niin ilot kuin surutkin. - Muuten, ovatko tämän sisaren hiukset alkuperäiset, vai onko tuo se mainitsemasi Ott-peruukki, jota olet muokannut?

Olet onnistunut luomaan aivan ihanan puseron pitseineen, ja tuo rintaneula kauluksessa kruunaapi koko komeuden!

Vaili lähettää terveisiä Kurjenpolveen. Tuossa hän nyt parhaillaan seisoo reippaasti ja vakaana hameen helmat polvissa, koska meneillään on jonkinasteista tuotekehittelyä...Terveisiä vaan!!! :)

Pipari kirjoitti...

Kyllä Vaili varmaan yllättyy, kun palattuaan takaisin Kurjenpolveen sisko kanoineen on pöllähtänyt kyläilemään. Ja taitaa se sisko olla jäämässä vähän pitemmäksikin aikaa. ;D Kyllä on siskon vaatteet hienot!

Dick0369 kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色