tiistai 10. maaliskuuta 2009

Suuri päivä!

Kuten kaikki Kurjenpolven tapahtumista tietoiset tietävätkin, viime päivät ovat olleet yhtä jännitystä! Löytyykö Tampereen messuilta Vailille sisko, onnistuuko Tiina nappaamaan mummelin kotiin? No onnistui tietenkin ja tämä nukkekaunotar saapui tänään kauniisiin kankaisiin ja reiluun kuplamuovikerrokseen käärittynä. Kiitos Tiina!
Mikä sulotar!
Kyseessä on siis samanlainen nukke, kuin oma Vailinikin, Taru Astikaisen upea nukke. Vailin sisar siis! Ja näössä on eroavaisuuksia, ihan selkeästi! Tällä lyylillä on reilut ripsivärit ja kulmissakin korostusta sekä hentoista punaa poskilla. Vailin hillittyyn olemukseen ei meikkaukset kuulu, tämä sisar on siis vähän rempseämpää mallia. Tällä nukella on myös erittäin muodokkaat pohkeet ja maalatut korkokengät, Vailin sääret ovat selvästivähän kuivetumpaa sorttia. Aivan upea ilmestys! Olen tilannut nukelle uuden tukan. Vailin tarinasta muistavat muistanevat hiusepisodin, jossa nukke joutui corgin hampaisiin ja menetti hiuksensa. Tilasin Doloresista peruukin ja Kuuralehdon Anjan kanssa sitä sovitettiin varmaan useamman kuukauden, (myös Anjan tukkaa soviteltiin..) ennen kuin sopiva malli muotoutui. Tälle rouvalle on uusi tukka myös tulossa. Lisäksi solkia ja nappeja ja nauhaa vaatteisiin ja tänään kipaisin kangaskaupasta hakemaan vielä puuvillabatistinia sekä vaaleanruskeaa hamekangasta. Katsotaan, millainen tästä nukkerouvasta sitten muotoutuu!

Nukkelähetyksen mukana tuli myös pieni salaperäinen lähetys: tervehdys joulukalenteripariltani Minnalta! Upea väri, minulla ei ole tätä ennestään! Kyseessä tietenkin Wooperin haluttuakin halutumpaa nukkekotiposliinia. Ihana Mariaskooli, kokoelmiini jatkoksi, sekä piirakkavuoka. Kiitos Minna!

Vailin kanafarmi sai myös uutta verta, kun viime vuotinen Ystävänpäiväystäväni Riikka lähetti kaksi sievää luksianialaista kanaa pesineen. Ovat niin somia! Näyttävät munivalta sortilta, tiedoksi vain naapurikaupan Dagmarille! :O) Riikka saa paluupostissa pari pikkuista tyynyä.

Ja sitten viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä uusi aluevaltaukseni: Pikkaraiset! No, nämä ovat oikeasti Peipposten tuliaislelut, mutta ovat kyllä hurmanneet minutkin. Ehkä alamme rakentamaan tyttösten kanssa pikkaraistaloa. Tässä ollaan ilmeisesti asemalla, taustalla höyryää viime kesän Forssan Wanhanajan Lelumarkkinoilta Nukkekoti & Lelusta ostamani peltijuna.

Vielä pieni otos viime aikaisista hankinnoista. Työmatkalla Helsingissä poikkesin Minimaailmaan ja ostin tämän jo pitkään himoitsemani kirjoituslipaston rulokannella, Hua Mei Collection-sarjaa. Saman sarjan pökerryttävän ihana lintuhäkki jäi edelleen kauppaan, rahat kun ottivat ja loppuivat heti alkuunsa. Tässä lipasto Vailin kamarisa.

10 kommenttia:

Lotte kirjoitti...

Vailin sisar on kyllä selvästi eri näköinen kuin Vaili, mutta sen verran on samaakin, että kyllä siskoksi tuntee ;)

Upea on kyllä myös tuo lipasto! Mutta ovat sen verran hintavia, ettei kovin montaa kehtaa ostaa kerralla ;D

Eliisa kirjoitti...

Hienoa, että sisar on päässyt turvallisesti perille. Tuosta kehkeytyy kyllä hieno tarina. Odotan innolla niitä vaatteita ja uusia hiuksia.

Pikkaraiset eli onko se nykyään Sylvanian perhe? ovat muuttaneet meillekin. 7v tytär osti itselleen hiihtolomalla ensin suklaapupuperheen, pitkään mietittyään - ja nyt Tamperetalolta äiti lankesi ostamaan siiliperheen, kun tyttö ihastui niihin. Se vanha risainen mobilia on talona, mietimme jo katon korjausta ja tyttö pyysi sammalta kattoon. Mukavaa miettiä tällaistakin välillä :)

tiina kirjoitti...

Kyllä on kaunis mummeli ja ihanat pikkaraiset ja ihanat astiat ja kaikki. Meillekin muutti pikkarainen-pupuperhe jokin aika sitten asustelemaan.

Tuulia kirjoitti...

Tavarataivaspa totta tosiaan! Oletpa onnistunut saamaan kaikkea ihanaa. Toivottavasti punainen takki sopii siskolikalle...

Piipa kirjoitti...

Kyllä on ihana nukke! Satuin olemaan juuri siinä Tarun pöydän ääressä kun Vailin siskoa valittiin :) Innolla odotan millainen vaatetus ja persoonallisuus siskolle kehkeytyy!

Kertakaikkisen upae tuo piironki!!!

Kristiina kirjoitti...

Tervehdys Rauhaniemestä ja Vaili-neidiltä! Hän voi erinomaisesti ja viihtyy mainiosti Tigereillä, vaikka Kurjenpolvea välillä kaipaakin. Koko perhe on ottanut hänet "omakseen" ja lapset "kastaneet" hänet omaksi "Lapin mummikseen".

Kenkien hankinnalla ei ole pidetty kiirettä, vaan asiaa on rauhassa kypsytelty. Vanhan ruustinnan ja apteekkari Tigerin avustuksella hän onkin tehnyt tähän mennessä KAIKKEA muuta, kuin kenkähankintoja!! Asia paljastuu vasta, kun Vaili matkustaa takaisin kotiin, rakkaaseen Kurjenpolveen mukanaan tuliainen siskokullalle! Vaili epäilee, että sisar saattaa pakettia purkaessaan säikähtää pahemman kerran...Ei tässä toki ole alkuperäistä suunnitelmaakaan, uusien kenkien hankintaa, unohdettu. Ei sinne päinkään! Vaili ei vaan ole ollut asian kanssa "jäniksen selässä", kun muutakin puuhaa perheen kanssa on ollut yllinkyllin (laitan ensi viikolla kuvia lisää näytille).

Aivan hurmaavan sisaren olet saanut ja muutenkin ihastuttavia hankintoja olet tehnyt!!! Tuo kanalaidea on aivan loistava, ihana!!!

Rauhaniemessä on rakennusmielessä ollut kovin hiljaista; en ole saanut aikaiseksi mitään. Jokin laiskamato tässä nyt ihan selvästi on iskenyt. Lieneekö perheen sairastamat flunssat verottaneet voimia, kun mitään ei jaksaisi eikä viitsisi tehdä. Kevättä kohti kuitenkin mennään, jotenka eiköhän se mielikin lähde taas auringon myötä lentoon!!!!

Auliina kirjoitti...

Mukava tutustua Vailin sisareen :)

Merja kirjoitti...

Tervetuloa pohjoiseen myös Vailin sisarelle.Johan tänne nyt mummoja satelee ;))
Myös Länsituvan Lyylillä on samanlaiset kengät.
Hauska,että nämä periaatteessa "samat" nuket on kuitenkin kasvoiltaan eri näköisiä.Taitava nukentekijä siis!

Kristiina kirjoitti...

Hei vielä! Unohdin kysyä, mikä Heidi Ottin peruukki (siis mikä malli tai tuotenro - siellähän on niitä harmaita ainakin kolmea mallia muistaakseni) Vaililla on? Itse tilasin vanhalle ruustinnalle Doloresista Vailin hiusten innoittamana valmiin nutturan, mutta se vaikuttaa ehkä turhan muhkealta. Vailin hiukset on kammattu tosi luonnollisen näköisesti. Oletko jotenkin hajoittanut valmiin kampauksen ja laittanut tilalle oman mallisi? Ohensitko hiuspehkoa mitenkään?

Chrisse kirjoitti...

Kyllähän sisarukset aina muistuttavat toisiaan. Mitähän kaikkea kivaa nämä siskokset sitten keksivätkään, kun tämä tulokas tuntui olevan vauhdikkaampi tapaus :D