maanantai 23. maaliskuuta 2009

Vieno Lemmikki

Päätös on nyt tehty, valitsin ihanista ehdottamistanne nimistä tämän yhdistelmän: Vieno Lemmikki. Etunimeksi Vieno siksi, että Vaili-nimi on mummani etunimi ja hänellä on ollut hyvä ystävä, Vieno nimeltään. Nimet sopivat yhteen ja Lemmikki valikoitui Orvokin pariksi. Orvokki on muuten myös äitini sekä edesmennyt kummini. Kiitos teille jokaiselle upeista ehdotuksistanne!

Kuvassa Vieno Lemmikki, Vaili Orvokin sisar.

11 kommenttia:

hannajaleijona kirjoitti...

Kauniiseen nimeen päädyit! On se kyllä kumma, miten erinäköisiä nämä Tarun tekemät vanhat rouvat ovat. Sain omaani vähän eteenpäin ja kyllä on niin eri maailmasta tämä hattara esimerkiksi sinun sisaruksiisi, Ainon ja Maijan Saimaan tai vaikkapa Auliinan Selmaan verrattuna. Kaikki ovat niin omia persooniaan.

Piipa kirjoitti...

Hurmaava nimi!!

Lotte kirjoitti...

Hieno persoona! Hannan kanssa olen ihan samaa mieltä, ovat kaikki "samat mummot" niin oman näköisiään :)

Aino kirjoitti...

Ihana nimi ja upea vanha rouva, vai neiti-ihminenkö lienee. :)

Saana kirjoitti...

Onnea Vieno Lemmikille kauniista nimestä! :)

Merja kirjoitti...

Hieno nimivalinta!Onnea sen johdosta.ja hymyilevä mummohan tämä näyttää olevan ;)

Kristiina kirjoitti...

Onnea hienosta nimivalinnasta! Neiti-ihminenhän Vienokin on, kuten Vailikin, eikö se niin ollut?
Suutari on muuten saapunut vihdoinkin Rauhaniemeen! Samalla kertaa niin Vaili, kuin itse apteekkarikin sekä Eufrosyne-rouva saavat uudet kengät. Mutta ei Vaili vielä ehdi kotiin, ehei! Tigerit haluavat pitää häntä vielä hyvän aikaa... :)

Virpi kirjoitti...

Hanna - ihan totta! Siis vaikka nämä tulevat samasta muotista, näissä on selvä persoonallisuuden vivahde. Esimerkiksi Vieno, jolla on punattu posket ja silmissäkin vähän korostusta. Kasvojen piirteissä on selvästi oma persoonallisuutensa!

Vieno Lemmikki ja minä kiittelemme nimionnitteluista! :O)

tiina kirjoitti...

Vallan kaunis nimi valikoitui Vienolle! Onnea siis ;o)

Kristiina kirjoitti...

Virpi! Minun täytyy varoittaa sinua etukäteen: blogissani on sinulle yllätys.

Dick0369 kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色