maanantai 13. huhtikuuta 2009

Kerhoilua ja kukkoilua

Meän tyärten minihuushollit-kerhomme kokoontui tänään. Hulppeana suunnitelmanamme on osallistua toukokuussa rakkaan kotikaupunkimme synttäreille Tornioviikolle, jossa esittelemme harrastustamme kirjaston tiloissa. Lisäksi olemme ideoineet roomboxin, joka löytyy Tornioviikon aikana Tornion kaupunginkirjastosta. Lisää meistä ja tästäkin boxista löytyy yhteisestä blogistamme. Kuvassa keittiöni pöydällä Heli ja HoO ovat lyöneet viisaat päänsä yhteen, Anja näpertää rintaliivejä ja Hille sekä Merja neuvottelevat, kenties listojen mittaustavasta.

Kurjenpolvessa työn alla on edelleen Vienon huone, johon kudoin uudet räsymatot, Eurokankaan markiisikankaasta. Lisäksi uusina aarteina näkyy tässä kuvassa Heliltä saamani upea rautalankainen kynttilänjalka. Ihana, kiitos Heli, tämä on todella kaunis esine. !

Viikonlopun aikana pistelin Vienolle kukkoaiheisen ristipistotyön. En ole siihen kovin tyytyväinen, minulla ei ollut oikein ohjetta ja väritys on pliisu. Otan ilolla vastaan vinkkejä kukko- tai kana-aiheisista pistelymalleista! Olen päättänyt, että kun Vaililla on koiransa ja nukkensa, Vieno harrastakoot kananpitoa. Siksi olen kehystänyt muutaman löytämäni valmiskuvan kukoista ja kanoista hänen seinilleen ja yritän keksiä jotain muuta kivaa kanamaista kotkotusta koristeeksi.

Tässä kuvassa näkyy vielä hieman Helin rautalankakynttilänjalka sekä mitä upein kolvattu kehys peileineen! Siis vitsi, että ihmisellä voi olla erikoisia taitoja. Kuten nyt esimerkiksi kolvaus, ajatelkaapas! Peilin kehys on todellinen ihanuus ja laitoin sen kunniapaikalle Vienon seinälle. Minun pitäisi nyt rustailla Helille jotain yhtä kivaa takaisin.

7 kommenttia:

Piipa kirjoitti...

Todella kaunis huone, paljon ihania yksityiskohtia! Kukkotaulu on upea!!!

Heli kirjoitti...

Kiitos kerhoemännälle vielä tätäkin kautta, oli oikein mukava iltapäivä!
Ilo on minun puolellani, kun minit ovat löytäneet paikkansa ja mukava nähdä kuviakin. Ei siinä eilisen tohinassa ehtinyt Kurjenpolveen kurkistaa;)

Tippaliisa kirjoitti...

Käyhän blogissani, Onnea Sinulle!

Kristiina kirjoitti...

Ihana tunnelma, aivan ihana! Tykkän ihan hirveästi! Kukkotaulu on loistava, ja muutkin yksityiskohdat pääsevät kauniisti esiin.- Vaili on muuten alkanut varovaisesti puhua kotiinpaluustaan. Se on nyt enää yhdestä hammaskalustosta (...kyllä, luit ihan oikein) kiinni, joten täällä on nyt eräs kita ammollaan ja odottaa... Ymmärrät kyllä sitten aikanaan, kun vanha neiti on kotiutunut. :) Sen verran on pakko sinua valistaa, jottet turhaan huolestuisi: Vaililla niin kuin kaikilla muillakin on asiat mitä parhain päin.

Anonyymi kirjoitti...

Heh, saas nähä tuleeko Vaili takas korviin asti ulottuvassa kestohymyssä, joka ei laannu milloinkaan, ku pääsi matkustelun makuun :D :D

Anonyymi kirjoitti...

Saitko otettua siitä uudistuneimmasta ilmeestä Keijunkolosta kuvaa???

Dick0369 kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色