sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Siskon vaatetus - hame

Sain Vailin sisarelle tehtyä tänään hameen. Helma on kääntämättä, kun arvuuttelen vielä sen soveliasta pituutta. Tällä neidillä on todella muodokkaat sääret verrattuna Vailiin, jonka sääret ovat enemmän tyyppiä hankisääski.
Olen aikonut vaihtaa tälle nukelle myös tukan. Olin tilannut tällaisen tuhkanvaalean peruukin, mutta kokeillessani sitä tulin siihen tulokseen, että väri ei passaa ollenkaan. Tukka näyttää ihan punaiselta ja neidiltä pakenee väri kasvoilta. Ei hyvä, harmaa sopii näihin kasvoihin paljon paremmin! Tilasin uuden uuden tukan Doloresilta, joten siitä lisää sitten.


Tässä nojaillaan sitten Tacky Waxiin ja haravaan Vailin kamarissa. Työn alla on tällä hetkellä sen tyhjän huoneen rakentelu makuuhuoneeksi. Ihana tapettikin on tilattu, joten toivon kovasti että pääsen pian näyttämään kuvia rakenteluvaiheista.

7 kommenttia:

Kristiina kirjoitti...

Hame näyttää hyvältä ja kokonaisuus eheältä. Pituus on makuasia; itse laittaisin pituutta hieman lisää. Mitä aikakautta muuten Kurjenpolvessa eletään, sillä sehän ratkaisee myös aika paljon?

Olen kanssasi samaa mieltä, että harmaat hiukset sopivat ehdottomasti parhaiten. Blogissani on muuten terveiset Vaililta kuvien kera. Käy vilkaisemassa. Lisää kuvia on tulossa.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä on tyylikäs rouva tämäkin! Pusero on todella onnistunut!!

T: Satu/ Iita78

Taiju kirjoitti...

Upea asu tälläkin neidillä, olet todella taitava!

Virpi kirjoitti...

Kiitos teille! :O)

Tippaliisa kirjoitti...

Tyylikäs asu Vailin siskolla, kauniita pieniä yksityiskohtia!

Merja kirjoitti...

Kehuin jo tuolla toisessa postauksessa,pusero on todella kaunis.

Dick0369 kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色