lauantai 21. maaliskuuta 2009

Siskolle vaatetta

Puhutaanpa vielä sisaresta, en nimittäin millään pysty nyt päättämään, mikä uuden neidin nimeksi tulee, hyviä vaihtoehtoja tuli niin paljon! Lupaan kuitenkin tehdä päätöksen pian, eihän sitä nimetönnä sovi täällä blogimaailmassakaan esiintyä!

Ryhdyin tänään vaatettamaan neiti äksää. Ompelin puhvihihaisen puseron suoraan nuken päälle, kangas on vähän nukkekotinukelle jäykähköä puuvillabatistia. Ohuempi kangas, vaikka joku ihana silkki, olisi ollut kiva myös. No, seuraava puvustus sitten! Ompelin pitsin kaulukseksi. Rispaantumisen estävä Fray Stay oli tässäkin puuhassa ihan ehdoton juttu.
Pitsiä laitoin myös hihansuihin, jotta vaatteeseen tulisi vähän eloa.


Ompelin pienen napin kaulukseen ja sovittelin vähän pitsiä miehustaan. Toisen hihan pitsit kiinnitin myös, vaikka eivät tässä kuvassa vielä ole paikallaan. Minulla olisi myös tallessa Doloresista tilaamani kiva solki, jonka haluaisin tälle nukelle. Nappeja voisi paidassa olla ehkä useampi.


Löysin Vailin vanhan pliseeratun villahameen ja kokeilin sitä alaosaksi. Valoa oli jo sen verran vähän että kuva näyttää tärähtäneen. Hame kyllä ei oikein passaa, täytyyhän siskoksille nyt olla omat hamekankaat.

Oikein antoisa ministelypäivä! Kanalassa kaakattaa aamupäiväisen lelukaupparetken tuloksena uusi ruskea Schleich-kana ja Cernitiä on ostettu muotoiluinspiraatiota odottelemaan. Mikäpäs voisi olla sen mukavampaa!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana pusero siskolla! Tuo hame on kyllä tosiaan ehkä liian pliisu tälle sisarelle, ainakin puserosta ja poskipunista päätellen kyseessä on hieman eloisampi ja vilkkusilmäisempi tapaus kuin rauhallinen siskonsa. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Pusero on kerrassaan upea! Kaulukset on oikein piste iin päälle!

Piipa kirjoitti...

Uskomattoman upea tuo pusero kauluksineen kaikkineen!
Hauska myös huomata, että vaikka siskoksissa on samaa näköä, on myöskin eroavuuksia, aivan omia ihania persoonallisuuksiaan siis. On se Taru vaan mestari!

Maria kirjoitti...

Onpa kaunista vaatetta sisarella päällänsä!

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä on ihastuttava neiti-ihminen tämä sisarkin! Niin lempeä hymy, että...Olen täysin vakuutettu, että Vaili on ensi järkytykseltään toivuttuaan ikionnellinen sisaren yllättävästä löytymisestä! Mikäpä on somempaa, kuin kahden ikääntyvän neiti-ihmisen asustella samaa taloutta ja jakaa keskenään niin ilot kuin surutkin. - Muuten, ovatko tämän sisaren hiukset alkuperäiset, vai onko tuo se mainitsemasi Ott-peruukki, jota olet muokannut?

Olet onnistunut luomaan aivan ihanan puseron pitseineen, ja tuo rintaneula kauluksessa kruunaapi koko komeuden!

Vaili lähettää terveisiä Kurjenpolveen. Tuossa hän nyt parhaillaan seisoo reippaasti ja vakaana hameen helmat polvissa, koska meneillään on jonkinasteista tuotekehittelyä...Terveisiä vaan!!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä Vaili varmaan yllättyy, kun palattuaan takaisin Kurjenpolveen sisko kanoineen on pöllähtänyt kyläilemään. Ja taitaa se sisko olla jäämässä vähän pitemmäksikin aikaa. ;D Kyllä on siskon vaatteet hienot!