sunnuntai 9. elokuuta 2009

Rappausta ja maalausta

Jaahas, olin tänään niin aikaan saava, että laitetaanpa heti postausta perään. Siispä rappaukseen: kunnon loraus valkoista Helmi-kalustemaalia sekoitetaan FolkArtin keltaiseen. Vähän jännitystä oli ilmassa, kun en tiennyt miten vahvaa tuo pigmentti on. Reiluhko loraus keltaista muutti vitivalkoisen Helmin vaniljaiseksi, aika kivaksi väriksi.

Sitten vain sutimaan! Maali oli aika ohutta ja levittyi helposti ja ihan hyvin myös pikkuisiin nurkkiin sun muihin kolosiin.

Maali myös kuivuu tosi nopsaan, aamulla sutimiseni olivat nyt alkuillasta ihan kuivat. Rappasin kattoikkunat vielä kevyesti sävyttämälläni HobbyPointin laastilla. Tälläsin ovet paikalleen, meillä kun kokoontuu huomenna Meän Tyärten Minihuushollit ensi kertaa tälle syyskaudelle. Ja kyllä minua kovasti houkutti nähdä, mitä ihmettä keltaisella kaunokaiselleni olen tekemässä! Jaa-a. Nyt täytyy sanoa että tämän päälle täytyy ottaa vähän etäisyyttä, nukkua yön yli ja funtsailla, mitä mieltä tästä kaikesta olen. Onko valkoinen liian valkoista, vai pitäisikö ottaa uusinta keltaisemmalla sekoituksella?

7 kommenttia:

Piipa kirjoitti...

Aivan ihana, hurjan kaunis!! Minä pidän valtavasti tuosta väristä, ihan täydellinen ja tuosta aiemmasta postauksesta saankin hyvän idean Marengin kivijalkaan. Korppujauhot ei ole tulleet mieleenkään, mutta nyt niitä pitää kyllä kokeilla :)

Lotte kirjoitti...

Musta tuo luonnonvalkoinen väri näyttää tosi arvokkaalta ja kauniilta KP:n seinässä. Makuasioista ei tietenkään voi kiistellä...

Maria kirjoitti...

Tuo vaalea seinä on tosi kaunis. Jotenkin talo saa arvokkaamman ilmeen. Tykkään!

Eija kirjoitti...

HUH, miten tulee hienoa! Kaunista on, muuta ei voi sanoa. Väri on just sopiva.

Ciili kirjoitti...

Kiitos Virpi neuvosta, tuollaisesta en ole kuullutkaan!

Julianna kirjoitti...

Korppujauhorappaus-hauska idea! Mineilyssä KAIKKEA voi käyttää hyväkseen. :) Mielettömän upea on talostasi tulossa,tykkään!

Ciili kirjoitti...

Kiitti :)