maanantai 13. elokuuta 2012

Markkinaterveiset itselleni!

Minä raukka olen päässyt vierailemaan Forssassa Wanhan Ajan Lelumarkkinoilla vain kerran, vuonna 2008. Kekseliäänä tyttönä olen kuitenkin ilahduttanut itseäni kerran aikaisemminkin välillisellä markkinavierailulla, nimittäin kesällä 2009 Susanna toimi markkina-agenttinani ja yllätti minut itse itselleni valitsemalla yllätyksellä... Ja voi että oli hauskaa! Tänä vuonna Suski lupautui jälleen täyttämään lapsekkaat toiveeni ja nappasi minulle markkinatuliaisen, jonka esittelen tässä postauksessa. Susanna valitsi Marian pöydästä vedettävän puuhevosen, joka onkin oivallinen jatke Vienon lelukokoelmiin!
Puuhevonen on todella pieni toimiva täydellisyys, niin kaunis! Uskon myös, että mikäli Kurjenpolvessa vierailee joskus pikkuisia vieraita, he saavat varmasti kokeilla, kuinka lujaa poljettavalla pollella pääsee.
Ihana Susanna lähetti vielä terveisinä tämä J.R.R Tolkienin klassikon, seikkailusatu Lohikäärmevuori. Vaili ryhtyi sitä oitis silmäilemään, hän ei ole tainnut lukea hoppeleista. Vieno on tietenkin satukirjaekspertti ja kiitteleekin kovasti, että saa tämän satukirjaklassikon hyllyynsä!
Lisäksi sain tällaisen ihanan puulaatikon undulaattiaiheisella hyllypaperilla vuorattuna! Niiin soma!
Kiitokseksi yllätysagentilleni sahailin Proxxonillani tällaisen pikkujakkaran.
Suski saa yllärinsä tee se itse-henkisesti osissa, liimaa vain tippa alalautaan ja kanteen ja jakkara on kasassa!
Mikään ei tietysti vedä vertoja sille, että pääsee itse aistimaan markkinatunnelmaa ja lumoutumaan taitavien käsityöläisten taidonnäytteiden äärellä. Todettava kuitenkin on, että täydellinen pieni miniesine, polkuhevonen, ilahduttaa myös aivan erityisesti!

5 kommenttia:

minttumeirami kirjoitti...

Tuo onkin mukava tapa "vierailla" markkinoilla! Ja onneksi useimmilta tekijöiltä voi tilailla sitten jälkeenpäin kun a) näkee ihanuuksia blogeissa b) käteinen loppuu markkinoilla :D

Susanna kirjoitti...

Tee se itse jakkara on ihastuttava... vielä en ole ehtinyt liimailemaan, taidan ottaa kerhoon lauantaina mukaan :)
Kiitos!

Lissu kirjoitti...

Tuohan on varsinaisen kätevää shoppailua ja ei tule ylitettyä budjettiakaan kovin helposti :) Ihana puuheppa! Tosi suloinen <3
Minkä mallinen Proxxon sulla on käytössä?

Kikka kirjoitti...

Kätevä keino käydä markkinoilla!
Sinä jo näitkin minun keinoni: Olin tilannut yhdeltä myyjältä jälkikäteen hänen tuotteitaan :)

- Virpi kirjoitti...

Kiitos kaikki ihanat! Lissu- mulla on Proxxonin kuviosaha KS 230/E ja on tosi kiva!