maanantai 9. heinäkuuta 2012

Vanhoja töitä valmiiksi

Vaikka en ole vielä kesälomallakaan, olen kurkistellut nukkekotitavaralaatikohin ja pussukoihin ja kaikenlaistahan sieltä löytyy. Aika paljon myös kaikkea keskeneräistä; useampi aloitettu ristipistotyö ja lähesvalmis kirjonta sekä monenmoista muuta viritelmää. Monen kohdalla en muista syytä innostuksen herpaantumiseen, joten olisiko se sitten vain että vastaan on tullut jotain vieläkin hauskempaa? Tämä kuvassa oleva kirjottu silkkityyny oli näistä ufoista valmiimmasta päästä, kuvio oli oikeastaan valmis, vain taustakangas ja tupsulat puuttuivat. 
Kuvio on kirjottu muliinilangoilla raakasilkkiselle kankaalle, jota on tyynyn taustapuolikin. Lopuksi pyörittelin kirjontalangasta kaksi säiettä yhteen ja ompelin ne tyynyn sivusaumoihin. Pikkuiset tupsut vielä tyynyn nurkkiin.

Tyyny päässee Kurjenpolven teehuoneen sohvaa somistamaan, jahka teehuoneen tekstiilit on pöllytetty, hyllyt pyyhitty ja lattiat kuurattu. Kurkkaan sinne iltaisin, josko jotakin olisi jo tapahtunut, mutta ei.  Vaili ja Vieno ovat nähtävästi nyt kiireisinä ihan muissa puuhissa!

7 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Siitä tuli todella hieno!

Lotte kirjoitti...

Kaunis! Liekö neideillä kanalassa kiireitä niin kovin, etteivät siivoamaan ehdi ;D

Eliisa kirjoitti...

Voi miten kaunis tyyny. Sinä olitkin näissä tosi hyvä :) ja Vaili oli saanut uuden upean asun.Tyylikäs rouva. Ihanaa, että olet saanut uuden kipinän!

- Virpi kirjoitti...

Olettepas kilttejä, kiitoksia! Nämä pikkupistelyt olikin kyllä suosikkipuuhaani!

Susanna kirjoitti...

Ai kun suloinen!
Hyvä tietää, että teilläkin miniväki kieltäytyy siivoamasta.. Esther ja Mary ovat samassa salaliitossa mukana :)

Anita kirjoitti...

Kaunis tyyny, hyvä kun tuli valmiiksi, että pääsi esille :-)

- Virpi kirjoitti...

Ehkä liitossa on sovittu, että siivous kuuluu asukkaan peruspalveluun ja siksi tässä ei mitään tapahdu?
Kiitos teille kaikille kivoista kommenteista! :O)