tiistai 3. heinäkuuta 2012

Uutta kirjarintamalla

Meitä nukkekoti-innokkaita hellitään tänä kesänä kotimaisella kirjauutuudella. 

Kirjan kansi on niin kaunis! Hyvään kirjaan voi myös uppoutua vain kuvia katselemalla, vaikkakin tämän kirjan tapauksessa voi olla vaikeaa välttää inspiraation iskemistä.
Minun ja monen, monen muunkin nukkekotiharrastuksen aloitukseen on vaikuttanut Nukkekoti Väinölä ja Marian ehtymätön innostus ja inspiraatio. Itse etsin joulunaikaan 2006 jotakin, johon upottaa ajatukset ja suunnata kiinnostus, jotakin arkeen lisää sisältöä tuovaa. Silloin netissä seikkaillessani vastaan tulivat nukkekodit ja Marian blogi, josta kaikki sitten sai alkunsa. Lukuisat ovat Marian askarteluohjeet, joita olen kokeillut ja lukuisat ovat myös ne minityöt, joihin sormeni ja silmäni ei vain ole yrityksistäni huolimatta taipuneet. Juuri sellainen on Marian Väinölä; innoittava, haastava ja kaikessa tekemisessä on autenttisuuden, tarkkuuden ja täsmällisyyden lisäksi paljon aitoa iloa ja tekemisen riemua. Maria arpoo nyt heinäkuussa ilmestyvän kirjansa Nukkekoti Väinölän tapaan blogissaan  omistuskirjoituksella 10.7.2012. Käy sinäkin kokeilemassa onneasi, pidän peukkuja sekä sulle että mulle! 

3 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Kiitos Virpi kauniista sanoistasi, kyllä se kipinä on täältäkin päin singahtanut, niin ihania juttuja on blogi pullollaan!

- Virpi kirjoitti...

Mukavaa kuulla! :O)

Eliisa kirjoitti...

Virpi, mukavaa, että poikkesit Mammaa morjestamassa. Kyllä tuo sun Kurjenpolvikin aikamoinen taidonnäyte on. Mulla on harmillisesti jäänyt nukkekoti niin taka-alalle. Hengessä jotenkin mukana, mutta niin säästöliekillä. On mukamas kokoajan jotain muuta tähdellisempää. Mutta sitä hurahdusaikaa en kyllä ikinä unohda. Olenkohan koskaan haksahtanut johonkin harrastukseen niin totaalisesti ;) Tuon Marian kirjan kun kotiin saa, niin eiköhän taas inspiroiduta! Mukavaa kesän jatkoa!