sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Ikikukkia

Tässä koko joukkio. Alkuperäinen on oikeanpuolimmainen ja se on markkinaostos  Forssasta Marialta. Muistaakseni en tuolloin itse päässyt Wanhanajan Lelumarkkinoille vaan Suski toimi välittäjä.
Kurjenpolvessa taitaa olla taas aika vuosittaiseen blogipäivitykseen, koska sitä päivitystahtini näyttää olevan. Viimeisin postaus on viime kesälomalta. Lomaan on tänä vuonna vielä muutama viikko, joten olen aikataulusta edellä. Kurjenpolvi ei vieläkään ole saanut osakseen sitä intoa mitä muutamia vuosia sitten, mutta mielessä se käy usein ja miniajatukset viipyilevät mielessä monesti. Niin kuin nytkin, kun olen ryhtynyt Heljä Liukko-Sundströmin Ikikukkien keräilijäksi, muistin Kurjenpolven neitien kokoelmassa olevan yhden tällaisen. Kaivoin sen esiin ja siitä inspiroituneena muotoilin eilen kasan kukkasia Cernitistä. Ja tänään sitten maalailin.

Tässä nämä. Miniasiat vaativat aina harjoitusta ja huomaan, että esimerkiksi kuvaustaitoni on ihan ruosteessa, eihän tuosta pikkuisesta ota mitään selvää..

Kurjenpolvesta löytyvistä asioista löytyy usein sattuneesti yhtymäkohtia minun elämääni. Tällaisesta haaveilen siis minäkin, koko ikkunalaudallinen näitä helppohoitoisia kukkasia!

Lomaa odotellessa aion tehdä vuotuisen suursiivouksen Kurjenpolvessa ja putsata pölyt huone kerrallaan. Ehkä raportoin Kurjenpolven neitien kuulumisista, kun tapaan heidät pölyhuiskuineen!

9 kommenttia:

Maria kirjoitti...

No siis sullahan on jo karannut se mopo :D Mulla se on karannut 1:1 ja tuollainen rivi on ikkunan välissä ja osa on kaapin perukoilla.. ;)

Maija kirjoitti...

komean kokoelman olet tehnyt.
aivan ihania!

pölyhuiska uutisia odotellessa...

- Virpi kirjoitti...

Ikikukkainnostus on kyllä puraissut, kokoelmassa on vasta kolme joten vielä paljon on etsittävää ja haaveiltavaa! Maija, kiitos, toivoakseni tosiaan aktivoisin blogin. On niin hauska sitten lukea itsekin noita vanhoja juttuja!

Sirkka kirjoitti...

Ihania ikikukkia! Malttamattomana neitien kuulumisia odottaen.

- Virpi kirjoitti...

Kiitos Sirkka!

Lotte kirjoitti...

Onpa komea kokoelma ikikukkia! Mun nukkiksessakin kerätään näitä :) Kokoelma ei vaan ole vielä näin mittava.

HoO kirjoitti...

Oi kuinka kiva kuulla Virpi sinusta itsestäsi mutta tietysti myös Kurjenpolven ihastuttavista sisaruksista :)

Ikikukat ovat upeita! Ja mahtava kokoelma neideillä niitä nyt onkin <3

Marjatta kirjoitti...

Hienon kokoelman ikikukkia olet saanut aikaan! Kivoja mineilyhetkiä sulle! Ja Vailin ja Vienon kuulumisia täälläkin odotellaan! :)

Anita kirjoitti...

Höh, tämä on jäänyt minulta näkemättä. Hienoja!!!