maanantai 30. heinäkuuta 2012

Puutöitä

Pitkästä aikaa kaivoin esiin Dremelin ja kokeilin, vieläkö se starttaa. Olen käyttänyt sitä tosi vähän, kun en ole oikein keksinyt, mitä sillä tekisin. Siihen oli kytketty poranterä, joten sitä kokeilemaan siis. Kun olin saanut muutaman savuavan reiän aikaiseksi, keksin palikoilleni käyttökohteen. Vimmattua sahausta tylsällä pikkusahallani ja kas, minulla oli pian kaksi aika samankokoista palikkaa. Jo aiemmin olin aloittanut jonkinlaisen istuimen teon, mutta mittausvirheen takia se oli jäänyt pyörimään laatikonpohjalle. Siinä ei ollut ollenkaan jalkoja vaan se olisi riittävällä mielikuvituksella voinut toimia ehkä astinlautana. Vaili ja Vieno ovat pitkiä nukkeja ja ulettuvat kyllä moneen paikkaan, joten astinlautanakin se oli jäänyt unholaan. 

Porasin palikkaan reikiä ja osaa niistä suurensin hiomapaperilla. Uusi jalka on erivärinen, joten ehkä Osmo-vahaan koko hoidon liimakohdan kunnolla kuivuttua.

Pientä epätasaisuutta saumakohdassa, mutta eiköhän se hiomalla siloitu.
Tässäpä pienoinen nukkekotimiljöössä.
Rohkaistuin niin menestyksekkäästä Dremelinkäytöstä, että ryhdyin heti suunnittelemaan, millaiseen mööpeliin voisin sitä käyttäää. Piianpeili olisi kiva ja tietysti oikein kunnollinen pirtinpöytä! 

4 kommenttia:

Xandra kirjoitti...

Het is een leuk bankje geworden.

Groeten Xandra

tiinan kammari kirjoitti...

Hieno tuli!
Minäkin tässä justiin suunnittelen jos kaivaisin sahan ja puut esiin ja ryhtyisin hommiin.
On tää harrastus vaan niin mukava! :)

elvira kirjoitti...

Bellissima panca in miniatura!!!
Baci
Elvira

Eliisa kirjoitti...

Hyvä sinä! Upean jakkaran olet saanut tehtyä. Mullakin on Dremel - pölyttyy reppana laatikossaan :) - AIemman postauksen nahkarahi on myös tosi hieno. Ja se niskatyyny. Ihania juttja olet saanut aikaiseksi!