maanantai 4. elokuuta 2008

Vaili

Vaililla on menossa hiuskokeilu. Tukkana on tällä kertaa Heidi Ottin harmaa nutturaperuukki, jonka olen purkanut, jota on ohennettu ja muotoiltu ja liimattu paikalleen. Ihan ok, vähän vielä leikkausta ja sitten uuden nutturan ompelu. Tässä tämä nyt tuuheatukkaisempi Vailini:

Näin lähikuvassa huomaa, että Kerttukoiran syleilyyn joutuneelta Vaililta raapiutui hommassa myös vähän nahkaa nenänpäästä. No, arvet kaunistavat ja mielestäni Vaili on edelleen luultavasti maailman kaunein nukke!

Aloitin myös uuden puvun räätälöinnin. Vitsi vie, kun olisi ollut ihana löytää ohuenohutta villakangasta. Mutta en löytänyt ja halusin vanhan mustan sijaan tämän harmaan, joten ostin tavallista housukangassekoitetta, joka oli kohtuullisen ohutta. Harteille tulee vielä jonkinlainen lyhyt keeppi ja pukuunkin nauhakoristusta. Ja ehkä nappeja miehustaan?

8 kommenttia:

tiina kirjoitti...

Voi jestas, että toi nukke on todellakin kaunis ja uusi peruukki pukee häntä oikein mainiosti!!! Niin ja vaate on tietysti ihan piste iin päälle. HIENO.

anja kirjoitti...

Hyvältähän nuo hiukset näyttää jo nyt. Mun mielestä ei tarvi enää ohentaa.. nyt kun kaikki tietää Vailin joka tapauksessa peruukkia käyttävän kaiken tapahtuneen jälkeen ;)
Harmaa puku sopii hyvin värinsä puolesta, paremmin kuin musta, ja mallikin on kaunis!

HoO kirjoitti...

Olen samaa mieltä, että hiukset ovat nyt kyllä oikein sievät jo tuollaisenaan. Uusi pukukin on entistä kauniimpi! :) Vaili on hurjan ihana vanha rouva.

Lotte kirjoitti...

Musta tuo hiusvärkki on aivan täydellisen näköinen jo nyt! Tosi aidon oloinen ja kauniin harmahtunut :)
Ja kauniisti laskeutuu tuo hamekangaskin, ei näytä liian paksulta!

Piipa kirjoitti...

Kyllä onkin kaunis nukke, lähi kuvassa sen oikein huomaa, ihana! Eivätkä arvet rumenna mitenkään. Tukka näyttää hienolta ja puvusta tulee upea!!!

Auliina kirjoitti...

Kyllähän Wanhalla rouwalla kaikenlaista elämänkin kolhua ja ryppyä kasvoissaan voi olla..sitäpaitsi eihän tuo kolo komiassa haittaa. Tukka on hyvin, kaikki hyvin :)
Itsekin haaveilen wanhasta rouwasta...:)

Merja kirjoitti...

hieno tukkahan tuo on!oikein onnistunut.ja puvusta tulee oikein Vailin tyylinen,hienostunut ja tyylikäs :)

Tuula kirjoitti...

Kaunista jälkeä! Tuo sopivien ohuiden kankaiden metsäsätys on haastavaa. Meillä isäntä katsoo jo vähän vinoon aina kun ehdottelen, että jokohan tämänkin paidan voisi laittaa pois käytöstä... Epäilee, että pöllin hänen käyttökelpoisia vaatteitaan, kun vanhat miesten paidat ovat hyvää, ohutta materiaalia nukkekodin nukkejen vaatteisiin!