tiistai 26. elokuuta 2008

Räätälintöitä

Tällaista teen nyt, Vaili se jaksaa aina vain tyynesti mannekeerata! Nyt on siis työn alla Vailin päällysvaatteet. Ajattelin ensin mekkoa, mutta mielestäni Vaili ei ole ihan perusmekkotyyppiä. Takki on ohutta villakangasta. Hameenalku on sekoitetta, eikä jotenkin nyt istu tuohon asuun niin kuin haluaisin. Pitää kokeilla jotakin muuta. Haasteellista ja niin mukavaa hommaa!

6 kommenttia:

Auliina kirjoitti...

Hienolta näyttää :) Aika jännä miten minivaatteetkin muuttavat nuken olemusta: välillä Vaili vaikutti lähes "kummisetämäiseltä mammalta", mafioson äidiltä spagettikastiketta hämmentelemässä ja nyt on jakkupuku päällään kauniisti vanhentunut seniorikansalainen :)

HoO kirjoitti...

Upea! Uudet vaatteet sopivat kyllä niiiiin kauniisti Vailille.

Tiina kirjoitti...

Hieno! Kyllä on Vaili todella tyylikäs uusissa vaatteissaan!
Minä puolestani ihastun tuohon Tarun mummoon joka kerta enemmän ja enemmän, kun täällä vierailen Vailia ihailemassa. Kuka tietää, ehkä Päivänkehrässä nähdään mummo joskus ;o)

Lotte kirjoitti...

On tuo Vaili tyylikäs nainen! Upeat istutetut hihat jakussa!

Piipa kirjoitti...

Oi miten tyylikäs takki ja sopii täydellisesti Vailille!!!
Arvontapalkinto tuli perille, lämpimät kiitokset!!! Silmät ymmyrkäisinä olen vain ihaillut taituruuttasi!!

Eliisa kirjoitti...

Kaunis takki! Vailille sopii nuo vaatteet hienosti, on sellainen tyylikäs kaupunkilaisrouva. Voih, tässähän jo kaduttaa, että mummuni on niin maalainen ;) Mietinnässä sellainen työtakki, mitä näkee vielä vanhainkotien osastoilla.