maanantai 25. elokuuta 2008

Blogiarvonta suoritettu!

Kurjenpolven blogin ensimmäisen blogiarvonnan tulokset ovat tässä! Vain päivän myöhässä, erittäin monimutkaisia 5- ja 6-vuotiaiden peipposteni arvonnan sääntöjä noudattaen kaksi onnekasta kommentoijaa on nyt selvillä. Onnea Piipa ja onnea Anja!


Vaili nappasi Piipan ja Anjan suosikkinuket syliinsä kuvaa varten. Piipa ihastui pikkuruisimpaan nukkeen, jolle tein vielä mekon solkineen. Anjaa taisi sykähdyttää tämä tumma kaunotar, jonka nenä kaipaa vielä pientä niistoa. Tämä suoritetaan ennen arvontapalkinnon toimitusta. Onnea siis vielä kerran ja kiitos jokaiselle kommentoijalle, jokainen kommentti oli iso ilo!

Blogissa on myös uusi hieno banneri sekä bloginappi, jotka on tehnyt ihana HoO! Kiitos!

Viime aikaisiin hommiin kuuluu Vailin vaatetus sekä makuuhuoneremontti. Uudet tapetit ovat seinissä ja bambutikkuinen lattia on maalattu. Katossa on kattopaperia, sellaista kuviollista. Vaili joutuu nukkumaan vielä Marian "futonilla", koska sopivaa sänkyä ei ota löytyäkseen. Ei kuitenkaan hätää - faneria on tilattu sängynrakentamista varten! En valitettavasti osaa taaskaan lisätä tänne kuvia siten että ne voisi myös suurentaa -anteeksi!

Tähän huoneeseen tulee paljon arvokkaita swappitavaroita sekä Forssan markkinoilta ostamiani aarteita. Kuvasta huomaan, että itse pistelemäni maton nuppineulat eivät ole niin huomaamattomia, kun arvelin. Niin, se on vieläkin vähän vaiheessa Chrisse! :O) Kurjenpolven corgiherra Ulvo miettii mihin päänsä kallistaisi, Sylvi-neiti aikoo kellahtaa Riikan tekemään pehmoiseen petiin.

4 kommenttia:

Piipa kirjoitti...

IIK ihanaa, voiko olla mahdollista, että minua näin onnetar suosii!!! Olen ihan onnesta ymmyrkäisenä :)

anja kirjoitti...

Nopeastipas olet huoneen saanut remontoitua!

Ja KIITOS! Ihanaa oli voittaa arvonnassa, yleensä onnetar kulkee ohitseni, mutta nyt sattui törmäämään minun kohdalle ja sain tuon ihanan espanjattaren ;)

Lotte kirjoitti...

Blogin uusi ulkoasu ja nappisi ovat kyllä tyylikkäät!

Maria kirjoitti...

Mun pitikin juuri laittaa kommenttia upeasta bannerista ja bloginapista!

Se mun patja on kyllä "ei niin mitään mittakaavaa" eli täällä huolestuneena seuraan löydätkö siihen sänkyä..