torstai 12. kesäkuuta 2008

Teehuone kesäasussa ja haaveilua

Meille on tulossa perhejuhlat ja huomaan, että minulla on kauhea työ siivota ja järjestää - nukkekotia! :O) Ei sillä, ettei 1:1 huusholli tarvitsisi organisointia ja siivousta enemmälti, on Kurjenpolvea jotenkin paljon hauskempi laittaa juhlakuntoon. Ja tulokset näkyvät vähällä vaivalla! Hups vaan, niin teehuoneessakin hujahti mööpelit hieman eri paikkaan. Pölytkin lähtevät reippaalla puhalluksella. Ei hikeä ja puhdasta tulee! Lattialle vielä uudet matot, jotka leikkasin ja päärmäsin valmiista pellavakankaasta.Tässäkin huoneessa on paljon saatuja aarteita niin swapeista, synttäriswapista kuin viime vuotisesta joulukalenteristakin. Sylvi-corgi (matonpainona pöydän alla) on saanut toverin: Ulvo-herra on peipposteni nimeämä. Kaupassa kuultua: "Äiti, miksi SINÄ saat ostaa leluja, vaikkei ole edes lelupäivä?!?"

Sohva on on itse tehty, muuten kuvassa olevat kalusteet ovat ostettuja. Pöydälle on katettu palanpainikkeeksi Reutterin teeserviisi ja swapherkkuja.

Peili taisi olla Wooperin taiteilema. Ihana amppeli on synttäriswapista Mustixilta. Suunnitelmissa on tuskarrella verenpisara, mutta saattaa olla että tyydyn juoruun... Upea ruusutyyny on Rauhaniemestä Kristiinalta, kuten yksi maailman kauneimmista esineistä, saman taiturin tekemä pikkuinen jakkara. Sivupöydällä näkyy mm. Susannan tekemä kukka-asetelma, Mustixin synttärikortti ja muita synttärilahjoja. Kyllä muuten viimeistys tekee terää, sen huomaan kun vertaan tätä kuvaa vastakkaiseen seinään, johon uupuu vielä lattialista. Tässä huoneessa pidän erityisesti katosta, joka kiiltää kauniisti ja tekee huoneen valoisaksi.

Sivupöydässä on hieman avutonta yritelmääni koristemaalaukseen. Olen kauhean arka tarttumaan siveltimeen ja kun sen teen, käteni tärisee ja päädyn sohaisemaan jotain jonnekin. Koristemaalauksen, edes auttavan taidon, haluaisin oppia!
Ja sitten teehuoneesta ihan muualle, tässä on nimittäin the Lily Dollhouse joka on tämän hetkinen haaveideni kohde. Olen vähäsen harkinnut toisen nukkekodin aloittelemista ja koska selkeästi sain asiaan kannustusta (erityisesti niiltä, joilla oli jo useampi talo - ja mitä useampi, sen suurempi oli yllytys! :O) olen ryhtynyt taloja tutkiskelemaan. Tämä talo on the Greenleaf Dollhouselta ja kauniita taloja on siellä useampi. 2. projekti ei saisi olla kauhean iso, itse asiassa the Lily on kaikkea muuta kuin pieni projekti, mutta ah, sitäkin kauniimpi!


10 kommenttia:

Susanne kirjoitti...

Todella upeita kuvia:) Meillä on myös kuultu lasten suusta vähän samanmoisia kommentteja kauppareissuilla;D Ihanalta näyttää myös tuo toinen nukkekoti. Olen paljon pyörinyt rapakon takana putiikeissa hakemassa vinkkejä omaan nukkekotiin... varsinkin country tyyliset talot isoilla terasseilla ovat se mun juttu:)

anja kirjoitti...

hieno teesali! Kyllä kelpaa vieraita kestitä. Ja tuo haaveissasi oleva talo on aivan upea :D Pitäisköhän itsekin harkita OIKEAA taloa...? Väkeähän Kuuralehdon maisemissa kyllä piisaa...(www.anjanneli.vuodatus.net)

tiina kirjoitti...

Teehuone on ihan mielettömän kaunis!!!
Mäkin olen kuolannut noita IHANIA nukkekoteja tuolla rapakon takana... ja tuo sun valinta on kaunis.

Piipa kirjoitti...

Aivan hurmaavia kuvia, kyllä tuota kelpaa näytellä!!! Aivan ihanan näköistä! Tuo haaveittesi nukkekoti on myöskin aivan ihana, todella kauniit terassit ja paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia!

Linnea kirjoitti...

Mielettömän kaunis huone jälleen kerran! Voi että mä ihailen tuota sun tyyliä. Huoneet on samalla kertaa hienoja ja kotoisia, vaikea yhdistelmä toteutettavaksi, mutta sinulta se luonnistuu :) Wau!

Aivan ihana tuo toinen nukkekoti. Kun itsekin niin haluisin sen toisen talon jo :| vaikka omassanikin on vielä työsarkaa, mm. puutarha ja talon ulkokuori on täysin kesken yms.

Marjatta kirjoitti...

Todella kaunista ja kodikasta on Kurjenpolven huoneissa!

Lotte kirjoitti...

Yhtä kaunis on tämä huone, kuin kaikki edelläkin esitellyt! Tyyli on todellakin kotoisa ja tunnelmallinen! Mielettömän paljon kaikkea katseltavaa :D

Heli kirjoitti...

Ihana kesäinen tunnelma tässä huoneessa! Ja tuo kylppäri/pukuhuone on myös todella onnistunut:)

Marisa kirjoitti...

Ihana teehuone! Kyllä kannattaa hommata toinen nukkekoti, ehdottomasti :) Ja tuo haaveilemasi on oikein herkkupala!!

Virpi kirjoitti...

Kiitos kommentoijille, on kiva lukea, että pistäydytte täällä ja tietysti kovasti kiitoksia kehuista, ne ilostuttavat!
Lilykin tuntuu saaneen kovasti kannatusta! :O)