lauantai 14. kesäkuuta 2008

the Lily

Olen saanut blogissani vierailleilta lukuisaa kannatusta toisen nukkekodin hankintaan. Huomioni on myös, että mitä enemmän suosittelijalla nukkekoteja, sitä suurempi on yllytys lisäneliöiden hommaamiseen! :O) No, totta on, että kutkuttaisi niin kovasti ryhtyä sisustelemaan toistakin taloa Kurjenpolven rinnalla. Aina jää yli tarpeita ja mahtumattomia kalusteita. Greenleaf Dollhouses tarjoilee taloja kitteinä eli käsitykseni ja surffaushavaintojeni mukaan koko talo on yhtä tikkua ja levyä laatikossa. Näistä ihanista vaihtoehdoista eniten minua viehättää edellisessäkin postauksessa poseerannut Lily. Talo voisi olla vähän pienempi ja onhan tuolla ihania vaihtoehtojakin, mutta jotenkin tuo pinkki ihanuus iski kohtuullisen asiallisen Kurjenpolven jälkeen. Olisinkin tosi kiinnostunut kuulemaan, jos olette rakentaneet valmisosista nukketalon. Millaisia taitoja se "ihan oikeesti" vaatii (juujuu, luin kyllä että 7v. voi rakentaa sen vanhempansa avustuksella), miten käy jos on +36v ja nikkaritaidoton?
Ja tässä, ihaillaanpa Lilyä tänään vähän toisesta suunnasta, kuva on valmistajan sivulta.

9 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Mulla on neljäs Greenleafin talo rakenteilla... :) Se tulee tosiaan IKEA tyylisesti litteänä laatikossa. Siihen tarvitaan paljon rakkautta, kärsivällisyyttä, hiekkapaperia, spakkelia, puuliimaa, maalarinteippiä ja puristimia. Mutta lopputuloksena on persoonallinen talo jonka voi koristella haluamakseen ja joka on kevyt! Eli sen jopa jaksaa kahdella kädellä nostaa ja siirtää :)
Greenleafillä on rakennusblogeja josta voit käydä kurkkaamassa apua tai virikkeitä: http://www.greenleafdollhouses.com/forum/blog/lily_dollhouse/index.php?

Ja mulle voi laitta meiliä ihan milloin vaan susanna.tunturi (miukumauku) dlc.fi

Tuula kirjoitti...

Apua! Siis aivan ihanaltahan tuo the Lily näyttää! Enpä ollut ennen tuolla Greenleafin sivuilla käynytkään ja siellähän sitten viivähtikin tovi... Ja vaikka olenkin kallistunut siihen suuntaan, että rakennan taloni itse, niin jopa siellä oli yksi, joka sai minut niinsanotusti syttymään... Jäitä hattuun pitää nyt laittaa kuitenkin. Minkäköhänlaiset toimituskulut sieltä ameriikasta asti tulee? :)

laura kirjoitti...

Olen samaa mieltä Susannan kanssa mutta kaikista eniten tarvii kärsivällisyyttä... Pikku siskollani on Greenleafin talo jota ollaan minä, äiti ja itse pikku sisko ollaan rakenneltu eikä se ole mitenkään vaikeata. Ja kaikkien talojen mukana tuleee hyvin selkeät ohjeet (englanniksi).

Muuten pikku siskollani on blogi jossa näytetään miten me ollaan rakennettu Arther niminen talo.Tässä siis osote:

riikkagreengable.blogspot.com
(sieltä pääsee myös minun blogiin)

Anonyymi kirjoitti...

Nyt minuakin alkoi kiinnostaa nuo Greenleafin talot, siis todella kauniita eikä ihan kamalan hintaisia. Muakin kiinnostais noi postikulut jenkeistä..

terkuin Linnea (jolla on blogger-tunnukset, mutta ei silti osaa)

talolinnea.vuodatus.net

Virpi kirjoitti...

Hei kaikki ja kiitos jälleen kommenteistanne! Upeaa kuulla Susanna ja Laura kokemuksianne! Aikamoiselta projektilta se kyllä tuntuu... Tuula - mikä sytytti sinut? Kyllä minäkin löysin sieltä muitakin kauniita, pelkään, että Lily on vähän liiankin vaativa...

Susanne kirjoitti...

Heips! Ja kiitoksia vierailustasi. Kukkapaketit ovat Minikitz:istä (linkki löytyy sivuiltani) Eivät olleet pahan hintaisia ja viikossa tulivat sieltä. Tuossa oli puhetta toimituskuluista ja ainakin noissa tullimaksuissa kannattaa olla tarkkana. Jonkin aikaa sitten leimasin huumassa tilasin Monogrammileimasin-setin, enkä sitten sen kummemmin mietinyt tilauksen loppusummaa. Ja tietysti se sitten meni tulliin :( Ylimääräistä maksua ei onneksi tullut kuin 13€. Mutta siis nuo Greenleafin talot on kyllä niin mahtavia :)

Piipa kirjoitti...

Oi tuo Lily on kyllä upea, kerrassaan suloinen!!! ja uskonpa, että sinä taiturimaisesti sen rakentaisit ja sisutaisit persoonallisen näköiseksi!

Tuula kirjoitti...

Minut sytytti The Fairfield. En saa rauhaa siltä ajatukselta, että joskus vielä tekisin 1:24 talon. Tuommoista en kyllä ikinä itse saisi kyhättyä alusta loppuun, mutta valmiista paketista se voisi onnistua.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin olen ihastunut Greenfieldin taloihin, niille ei vain löydy vertaisiaan muilta valmistajilta. Katsoin niiden omasta verkkokaupasta paljonko olisi tullut posti- ja toimituskuluja yhteensä ja meinasin tippua tuolilta. 65$ maksavan talon hinta oli toimituksineen 230$! Tilaan siis vain Englannista, esim amazon.co.uk:sta tilattuna tulee ILMAN TOIMITUSKULUJA kotiovelle asti. :)