sunnuntai 8. kesäkuuta 2008

Pukuhuone & kylpyhuone


Tästä alkuasetelmasta lähdin. Kurjenpolven isoja huoneita on kuusi enkä halunnut käyttää kokonaista huonetta vessaa varten. Siispä jaoin huoneen kahtia, vasemmalle sijoittuu nyt pukuhuone ja pieni kodinhoitotila ja oikealle sitten kylppäri.

Pukuhuoneessa taitaa olla käynnissä silitystoimet. Kaappi vasemmalla, tuoli edessä ja pieni hylly keskellä ovat ensimmäinen nukkekotituunaukseni Lidlin halpakalusteista. Huoneessa on paljon swapeista saamiani ihanuuksia. Syltty-corgi kurkkii ovelta. Matto on oma virkkaukseni samoin kuin itse tekemäni on kynttiläkruunu. Seinillä on oikea tapetti, lattia on spaattelia joka on petsattu kuusensävyllä.


Alati herkkupaloille ahnas Syltty on bongannut herkkupalakätkön ylähyllyllä. Hyllyillä on puhdasta pyykkiä.
Oikealla on kylpyhuone. Tykkään lattiasta, jonka tein jätskitikuista pätkien, värinä taitaa olla pähkinänsävyinen Osmo-vaha. Seinissä nukkekotitapetti ja paneelina jälleen jäätelötikkuja. Maalasin ne kiiltävällä valkoisella ja tykkään näistä. Lattialla itse virkattu matto ja Lidlistä tuunattu hylly, muuten valmiskalusteita ja swappiaarteita.

Kylpyammeen reunalla keikkuu Luksianian Riikan ystävänpäiväylläri, ihana kylpyankka! Metallihylly ja saippuateline Reuteria, joissa swappilahjoja ja itse tuunatut pyyhkeet, joissa Kaisalta saatua ihanaa sydänpitsiä.

Tässä kuvassa näkyy myös paljon saatuja lahjoja ja yllätyksiä, nämä kyllä tekevät tämän huoneen tunnelman!

Vielä pientä fiksausta ja yksityiskohtien hiomista niin olen aika tyytyväinen näihin huoneisiin. Tällä hetkellä täytyy tunnustaa, että himoitsen suuresti myös toista taloa. Kaikista remonteista ja muista jää aina paljon kivaa materiaalia, jolla voisi rakentaa jotain pientä. Erityisesti minua viehättäisi joku talo Greenleaf Dollhouses`lta, vaikkapa tuo The Vineyard Cottage. Tai joku pienempi? Kurjenpolvikin on kovasti kesken, olisiko toinen talo tässä rinnalla liian suuri pala haukattavaksi? Mutta vain ihan sellainen ihan pieni talo?

17 kommenttia:

Auliina kirjoitti...

Ehei...ei nukketaloja varmaan voi olla liikaa..eihän?
Mulla on edelleen Villa Ardeith kesken...Nummien Talo on kesken...uusia ikkunoita olen tuossa keväällä tilannut SEURAAVAAN taloon...Oikeasti olen sitä mieltä, että välillä on kiva hommailla eri talon kimpussa ja taas palata johonkin toiseen...ei kyllästy :)
Mutta mun SEURAAVA talo on kyllä viimeinen... kai ;)

Auliina taas kirjoitti...

Ai niin, jäi nyt kyllä kehumatta nuo kylppäri-pukuhuonesysteemit. Hyvä idea jakaa huone noin ja tulikin heti oiva yhdistelmä :) Ihanat huoneet :)

Maria kirjoitti...

Huomasin tänään että blogilista oli pudottanut sinut suosikeistani pois!! hpfhgrrr... säntäsin heti katsomaan mitä täällä on tapahtunut sillä välin kun en ole käynyt..

Upea huone!! Niin hienosti toteutettu yhdistelmä. Kyllä kuule sitä toista taloa on täälläkin haaveiltu ja olen jotenkin ihmeesti saanut pidettyä näppini vain ja ainoastaan tässä yhdessä :)

Virpi kirjoitti...

Kiitos Auliina ja Maria!
Auliina: Taluttaakohan tässä nyt kuuro sokeaa vai mitenkä se nyt menee, jos kyselee lupaa lisärakentamiseen toiselta hurahtaneelta! :O)
Maria: Kiitos, olen itsekin tosi tyytyväinen ratkaisuuni! Tämä talo on ollut aivan ihana, mutta jotenkin tuntuu, että sydämessä olisi paikka vielä toisellekin... Jään innolla odottelemaan mitä tapahtuu Väinölän jälkeen, jotakin taivaallista on taatusti tulossa!

Piipa kirjoitti...

Ihanalta näyttää!!! Huoneen jakaminen oli kyllä loisto keksintö, tuo parru katossakin on niin kaunis! Kalustet ja kaikki niin kauniisti aseteltuina, oikein silmä lepää!!!

Tunnustaa kai minunkin täytyy, että haaveissa olisi myöskin se "ihan pieni talo", ja taatusti valmis sellainen, jota pääsisi nopeasti sisustamaan. Ja tyyliltään se olisi vallan jotain muuta kuin Nalletalo, Känkkäränkän huusholli tai Villa vanilla ;D
Niin johonkinhan se keräily on varmaan rajoitettava..niin siihen, kun oman huushollin rajat tulevat vastaan ;D

Lotte kirjoitti...

Tosi kaunista ja kodikkaan näköistä on! Ihania pikku yksityiskohtia löytyy paljon. Piti kaikki kuvat klikata suuremmiksi ja oikein nauttia :D Kiitos!

Toisesta, oikein kunnon kokoisesta talosta haaveillaan täälläkin...

Tuula kirjoitti...

Ihana kylppäri ja pukuhuone/kodinhoitotila! Joo, kyllä minusta ainakin on mukava, kun on useampi talo työn alla samaan aikaan. Kun voi vaihdella tekemisen kohteita, niin ei kyllästy. Paitsi että, kun laitat sen toisen, niin ei se ehkä siihenkään jää... Mulla on kaksi suunnilleen valmista ja kolme keskeneräistä ja silti uutta ideaa pukkaa koko ajan. Kaikkea ei sentään voi toteuttaa.

Marcelle kirjoitti...

Ihanan paljon yksityiskohtia. Pitää tulla katsomaan paremmalla ajalla lisää :)

En edes viitsi sanoa mitä minä olen haaveillut... talossani on kolme kesken eräistä huonetta ja loput yhdeksän ihan alkutekijöissä. Kyllä välillä tuntuu olenko ihan terve... Mutta joku kasvihuone tai roombox,ihan pieni olisi kiva :)

Linnea kirjoitti...

Aivan mahtavan ihanat huoneet! Todella ihania pieniä yksityiskohtia joka puolella, kyllä näissä ihan silmä lepää! Teet niin huolellista jälkeä :)

Sama vika täällä, mieli tekisi toista taloa, mallikin on jo katsottuna. Mutta ensin tarvisi isomman 1:1-kodin :D

terkuin Villa Linnean emäntä

Virpi kirjoitti...

Kiitokset nukkisystävät Piipa, Lotte, Tuula, Marcelle ja Linnea! Näyttää siltä, että yksin ei tämänkään hullutuksen kanssa tarvitse olla ja oikeastaanhan minä olen ihan kevytsarjalainen vaikkapa Tuulan viiden talon sarjassa!

Linjuri kirjoitti...

Ihana kylppäri! Olen samaa mieltä, että huoneen jakaminen kahtia oli viisasta, tuli enemmän syvyyttä noihin tiloihin.

anja kirjoitti...

Tosi hienolta näyttää :) Nyt kyllä täytyy panna tuulta purjeisiin, että Amandankin kylppäri valmistuis. Tottahan se on, että ne on nuo pikkutavarat, jotka tekee huoneista sen asutun ja kodikkaan näköisen/oloisen. Ei kai ne talot riitä koskaan, vai? Mulla on tilaa vielä monelle talolle/asukkaalle, mut tavaroita ei oo, joten saavat odottaa. Kohta joka ikinen bambutikkukin käytetty, joten täytyy suunnata puuvarastoon välillä :D
Parasta tässä harrastuksessa on tai yksi parhaista asioista, että toisten töitä katsellessa itsekin syttyy ideoista :)

sirpa kirjoitti...

Olet saanut huoneista niin asutun näköiset, hyvällä tavalla!
Täälläkin haaveillaan jo toisesta talosta, ihan isosta vaan ;)
Tavaraa rupee oleen vaikka useampaankin ja tuo ensimmäinen kun on niin pieni, vielä..

Susanna kirjoitti...

Kyllä tuo huoneen jakaminen toimii! Loistava ajatus.

Vineyard Cottage olisi aika ihana... itse vilkuilen sillä silmällä Westvillea.. ehkä joku päivä.

Virpi kirjoitti...

Voi että - onpa kyllä aika mukavaa, että näin moni on kommentoinut erittäin hiljaiseloa viettänyttä Kurjenpolvea! Kiitos teille kaikille! Sirpa: arvasin että talossasi on vielä paljon nähtävää, nyt sitten vain kuvia kehiin! Niin ja Susanna, tuon Vineyard Cottagen löysin sinun ihanan blogisi kautta, kiitos vain! :O)

Anonyymi kirjoitti...

warhammer gold warhammer money warhammer accounts tibia money tibia gold tibia item runescape accounts buy runescape accounts runescape money runescape gold runescape gp runescape power leveling runescape powerleveling cheap rs2 powerleveling runescape equipment buy rs equipment runescape runes cheap rs2 runes runescape logs cheap rs2 logs runescape items buy runescape items runescape quest point rs2 quest point cheap runescape questpoint runescape gold runescape items runescape power leveling runescape money runescape gold buy runescape gold buy runescape money runescape items runescape accounts runescape gp runescape accounts runescape money runescape power leveling runescape powerleveling tibia gold dofus kamas buy dofus kamas wow power leveling wow powerleveling runescape questpoint rs2 questpoint Warcraft PowerLeveling Warcraft Power Leveling World of Warcraft PowerLeveling World of Warcraft Power Leveling Hellgate money Hellgate gold buy runescape logs buy rs2 items cheap runescape items Hellgate London gold Guild Wars Gold buy Guild Wars Gold runescape items rs2 accounts cheap rs2 equipments lotro gold buy lotro gold buy runescape money buy runescape gold buy runescape runes lotro gold buy lotro gold runescape money runescape gold cheap rs2 powerleveling eve isk eve online isk buy runescape power leveling rs2 power leveling tibia gold tibia item runescape accounts Fiesta Silver Fiesta Gold Scions of Fate Gold Hellgate Palladium Hellgate London Palladium SOF Gold Age Of Conan Gold AOC Gold ArchLord gold tibia money tibia gold runescape accounts runescape gold cheap rs2 powerleveling buy ArchLord gold DDO Plat Dungeons and Dragons Online Plat

Anonyymi kirjoitti...

warhammer gold warhammer money warhammer accounts tibia money tibia gold tibia item runescape accounts buy runescape accounts runescape money runescape gold runescape gp runescape power leveling runescape powerleveling cheap rs2 powerleveling runescape equipment buy rs equipment runescape runes cheap rs2 runes runescape logs cheap rs2 logs runescape items buy runescape items runescape quest point rs2 quest point cheap runescape questpoint runescape gold runescape items runescape power leveling runescape money runescape gold buy runescape gold buy runescape money runescape items runescape accounts runescape gp runescape accounts runescape money runescape power leveling runescape powerleveling tibia gold dofus kamas buy dofus kamas wow power leveling wow powerleveling runescape questpoint rs2 questpoint Warcraft PowerLeveling Warcraft Power Leveling World of Warcraft PowerLeveling World of Warcraft Power Leveling Hellgate money Hellgate gold buy runescape logs buy rs2 items cheap runescape items Hellgate London gold Guild Wars Gold buy Guild Wars Gold runescape items rs2 accounts cheap rs2 equipments lotro gold buy lotro gold buy runescape money buy runescape gold buy runescape runes lotro gold buy lotro gold runescape money runescape gold cheap rs2 powerleveling eve isk eve online isk buy runescape power leveling rs2 power leveling tibia gold tibia item runescape accounts Fiesta Silver Fiesta Gold Scions of Fate Gold Hellgate Palladium Hellgate London Palladium SOF Gold Age Of Conan Gold AOC Gold ArchLord gold tibia money tibia gold runescape accounts runescape gold cheap rs2 powerleveling buy ArchLord gold DDO Plat Dungeons and Dragons Online Plat