torstai 19. kesäkuuta 2008

Hankintoja

Ihquakin ihqummat Wooperin astiat saapuivat! Ihanat pikkukannut ja vadit, oijoi, ja mikä ihana roosa värisävy! Tykkään!

Nukkekotikerhomme "Meän tyärten minihuushollit" sai ystävällisen kutsun Paulalta Peekaasta. Pakkauduimme muutamaan autoon ja huristelimme maaseudulle - no, tuohon muutaman kilometrin päähän. Mikä ihana paikka, mitkä maisemat, mikä ihana atmosfääri! Ja mitä ihanaa kaikkea - kankaita, pikkutilpehöörejä, nauhoja, vaikka mitä! Omiin ostoksiini valikoitui kymmenen kivaa kangasta nukkekotiaskarteluun ja muuhunkin. Pari pientä astiaa sekä pari salaista juttua heinäkuun synttärisankareille. Paulalla on paljon pienikuvioisia kankaita, jotka sopivat hyvin nukkisjuttuihin!
Paula oli keittänyt aamulla raparperihilloa, jota hän tarjoili jäätelön ja hyvän kahvin kera. Olipa kiva reissu, kiitos kerholaisille ja erityiskiitos Paulalle!

2 kommenttia:

anja kirjoitti...

Paula ihmetteli, kun nettikauppa käy niin vilkkaana, ja porukkaa lappaa "ovista ja ikkunoista" :D
Kerroin, että neljä blogia mainostaa hänen kankaitaan, kun ollaan käyty ostoksilla, jottei se ihme oo jos tunnetuksi tulee. Itse tosin en ole ehtiny kuvaamaan kankaita, koska teen ne ensin valmiiksi vaatteiksi ja sit kun juhlat ovat ajankohtaiset, niin kaikki saavat luvan esiintyä uusissa kuteissa, jotka osa on ommeltu Paulan kankaista. Lauantaina varasto kasvaa, nyt oli kankaat huvenneet aika lailla...
Sullaki noin ihania ostoksia nuo kankaat :) Saiskohan noista vaihtoon yhtään ????

Virpi kirjoitti...

Heipat Anja! Muotinäytöstä odotellessa! :O) Kankaita kyllä piisaa, tehdään vain vaihtoja!