maanantai 31. maaliskuuta 2008

Kylppäriremonttia

Ihka ensimmäinen hankintani nukkekotisaralla ennen taloa tai mitään olivat ihanat kylppärikalusteet. Ne ovatkin olleet tallessa siitä saakka ja vasta nyt pääsin rakentelemaan kylppäriä. Kokonaisen huoneen uhraaminen kylpyhommiin tuntui tuhlaukselta joten kokeilin huoneen jakamista. Kurjenpolven vinttiä varten talosta löytyi kaksi irtonaista väliseinää oviaukolla. Jaoin ison huoneen sillä kahtia, toisesta puolesta tuli kylppäri, toiselle puolelle suunnittelin pukuhuonetta tms. Tältä siis näytti:
Seinässä on jäätelötikkupanelointi ja valmis nukkekotitapetti, katto ja panelit on maalattu kiiltävällä öljymaalilla. Valmista nukkekotilistaa on katonrajassa, lattia minulla on vielä mietinnän alla.
Kalusteet ovat paikallaan tässä, ammeen alla on siivu tiilikuvioista paperia hienot Nuket-listan seinätavarat-swapista Heliltä saamani kynttilät ovat löytäneet täällä oman paikkansa. Ammenurkkaan olisi kiva kokeilla oikeita nukkekotitiiliä.
Tältä näyttää kokonaisuus, vasemmalla puolella siis sitten jonkunlainen pukuhuone:

Pukuhuoneessa on tapettia 1:1 maailmasta, katto on Osmovahan kuusi-värisävyllä sävytettä. Lattialle tulee lautaa.
Tällaista remontointia! Työn alla on lisäksi Vailin vaatetusta ja monenmoista pientä. Huhtikuussa pukkaa päälle myös synttäriä, olen osallistunut tänä vuonna Nuket-listan synttäriswapiin ja tässä kuussa on omani. Synttärijännitys ei näemmä katso ikää - postiluukkuun on kolahtanut jo kaksi pakettia, Oulusta ja Helsingistä, joita on pitänyt helisytellä jo monta päivää...

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana kylpyhuone tulossa! Millainen se mahtaa olla täysin vallmiina, kun keskeneräisenäkin on jo niin hemaiseva!

Eliisa kirjoitti...

Hyvältä näyttää, todella. Hyvin olet saanut jaettua huoneen. teet todella huolellista ja siistiä jälkeä!

Eliisa VillaEllasta

Anonyymi kirjoitti...

Kaunista! Harmonista!

Onko kylppärin katto muuten vaaleanvihreä, vai heijastaako tapetti vain?

Piipa kirjoitti...

Ihanan ylellinen kylpyhuone tulossa ja nuo kalusteet ja tapetti sopivat niin kauniisti toisiinsa!!! Hyvä idea tuo huoneen jakaminen!
Hurjan paljon onnea synttäreiden johdosta!!! Niinhän se on että ikääntymistä ei voi estää, mutta vanhenemista voi välttää ja nukkekoteilu ja sen parissa puuhailu jos mikä pitää ikinuorena! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa ihanaa! Tuosta tulee kyllä upea. Pidän todella paljon tyylistäsi :)

- Virpi kirjoitti...

Kiitos kaikille, kiva kun aina jaksatte kommentoida! :O)

Maria kirjoitti...

Tosi kaunista on tulossa!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis kylpyhuone! Kiitos jo nyt etukäteen nuket-ryhmän synttärilahjasta, vaikkakin avaan sen vasta oikeana päivänä. En sille viikonloppua varmaankaan ennätä koneelle, niin kiittelen jo nyt.. t.Kettuemo

Anonyymi kirjoitti...

Täällä on kaikkea niin kaunista! Ihania kuviakin! Nyt on Kurjenpolvi lisätty blogilistalle suosikiksi, niin muistanpahan minäkin käydä taas kylässä! Tähän blogimaailmaan eksyy pahasti, jos ei käytä hyväkseen näitä erilaisia palveluja => blogilista yms.

Anonyymi kirjoitti...

.. niin, siun muuton yhteydessä hävitin osoitteen, vanha oli blogilistalla ;o)