maanantai 24. maaliskuuta 2008

Nukkekotikerhon satoa

Eilen illalla kokoonnuimme keittiöni pöydän ääreen kuuden innokkaan nukkistelijan joukolla, ensin pikaisesti kahviteltiin ja sitten käytiin hommiin. Askartelimme Anjan opastukella pelargoniat ja moni aloitteli palmuntekoa. Tässä koko joukon aikaansaannoksista kuva:
Tein itse pelargonian ja orkideoja, joista yksi tässä Kurjenpolven keittiön ikkunalla. Vaili Aulikin allakka ei mahda olla kovin täynnä, swapista saamani seinäkalenterissakin elellään vielä tammikuuta:

Sain Heliltä aivan ihanan itse tehdyn maton. Tällaista toivon pääseväni itsekin kokeilemaan myöhemmissä tapaamisissamme. Aivan ihana, kiitos Helille!

Ja niin kuin olen yrittänyt pitäytyä erossa Tildoista, kun arvelen että ne saavat minut koukkuuni, toi Merja minulle tällaisen ihanuuden! Neulatyynyetana! Aivan uskomattoman ihana, kiitos Merja! :O)

Kyllä meillä oli niin hauskaa! Kiitos HoO, Merja, Heli, Anja ja Maarit, oli tosi kiva kerhoilla!

9 kommenttia:

HoO kirjoitti...

Kiitos paljon itsellesi! Oli todella mukavaa saada kasvot näille netti/bloginimille! :) Odotan jo innolla seuraavaa kokoontumiskertaa. Katselin nyt tuota sinun upeaa orkidea-luomustasi kateudesta vihreänä - miten onnistuitkaan?! Se on huiman hieno! Harmittaa, että itsellä jäi tuo orkidean teko väliin, mutta toisaalta kädet syyhyävät vielä eilisestä - ehkä mahdollisesti jo tänään kokeilen itsekin tuota orkideaa. Jännittää kyllä valmiiksi millainen räpöstys siitä tulee...

anja kirjoitti...

Saitpas tosi kauniin orkidean aikaiseksi, vaikka malli ei yhtä hieno ollutkaan vaan keskeneräinenkin vielä. Ohjeet ovat siis toimivat ainakin, joten täytynee omankin kukan tekoa vielä jatkaa ja purkkien hankintaa suunnitella. Kyllä näpertely kimpassa on hauskaa :)

Lotte kirjoitti...

Tosi kauniita kukkia olette saaneet kerhossa aikaan :o)

Merja kirjoitti...

Joo,oli kivaa :) varsinkin oli hauska tosiaan nähdä kaikki ja kuulla ihmisten puhuvan sellaisista asioista,joita yleensä vaan netissä "käsitellään" :P
innolla seuraavaa kerhoa odotellessa.

Maria kirjoitti...

Heippa Virpi! Saatko muutettua blogilistalle Kurjenpolven linkiksi tämän uuden kun ohjautuu aina sinne vanhaan kun olen sen tilannut sitä kautta :)

Virpi kirjoitti...

Kiitos teille kaikille kommentoijille ja vielä kerran kiitokset kerholaisille! Maria - minäpä yritän ja pyydän sitten vaikka apua! :O)

Minnimari kirjoitti...

Hienot tuotokset kerta kaikkiaan. Minä katselin aiempia kuviasi ja sinun uusi eteishallin viininpunainen tapetti näyttää kovasti mun nukkiksen olkkarin tapetilta. Ne virkatut verhot on muuten tosi hienot.

Marja kirjoitti...

Hieno orkidea! Olen itsekin kehittelemässä orkkideaa, mutta en ole vielä noin hienoa saanut aikaiseksi!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Virpi vierailusta. Olinkin kommentoinut asiasta ed. bloggauksiisi. Ajattelinkin heti, että sukua mummut varmasti jonkin kautta olevat ;) Ehkäpä serkukset , sisarukset , mitä lie. Hih, sinun mummusi on ainakin varakkaampi. Itseä välillä himottaa tehdä jotain ihanaa, kristallikruunua ja sen semmoista, mutta tuohon mummun tupaan ne ei oikein sovi. Siksi haaveilen myös uudesta, oikeasta talosta :)

Eliisa Villa Ellasta