maanantai 31. maaliskuuta 2008

Kylppäriremonttia

Ihka ensimmäinen hankintani nukkekotisaralla ennen taloa tai mitään olivat ihanat kylppärikalusteet. Ne ovatkin olleet tallessa siitä saakka ja vasta nyt pääsin rakentelemaan kylppäriä. Kokonaisen huoneen uhraaminen kylpyhommiin tuntui tuhlaukselta joten kokeilin huoneen jakamista. Kurjenpolven vinttiä varten talosta löytyi kaksi irtonaista väliseinää oviaukolla. Jaoin ison huoneen sillä kahtia, toisesta puolesta tuli kylppäri, toiselle puolelle suunnittelin pukuhuonetta tms. Tältä siis näytti:
Seinässä on jäätelötikkupanelointi ja valmis nukkekotitapetti, katto ja panelit on maalattu kiiltävällä öljymaalilla. Valmista nukkekotilistaa on katonrajassa, lattia minulla on vielä mietinnän alla.
Kalusteet ovat paikallaan tässä, ammeen alla on siivu tiilikuvioista paperia hienot Nuket-listan seinätavarat-swapista Heliltä saamani kynttilät ovat löytäneet täällä oman paikkansa. Ammenurkkaan olisi kiva kokeilla oikeita nukkekotitiiliä.
Tältä näyttää kokonaisuus, vasemmalla puolella siis sitten jonkunlainen pukuhuone:

Pukuhuoneessa on tapettia 1:1 maailmasta, katto on Osmovahan kuusi-värisävyllä sävytettä. Lattialle tulee lautaa.
Tällaista remontointia! Työn alla on lisäksi Vailin vaatetusta ja monenmoista pientä. Huhtikuussa pukkaa päälle myös synttäriä, olen osallistunut tänä vuonna Nuket-listan synttäriswapiin ja tässä kuussa on omani. Synttärijännitys ei näemmä katso ikää - postiluukkuun on kolahtanut jo kaksi pakettia, Oulusta ja Helsingistä, joita on pitänyt helisytellä jo monta päivää...

11 kommenttia:

anja kirjoitti...

Aivan ihana kylpyhuone tulossa! Millainen se mahtaa olla täysin vallmiina, kun keskeneräisenäkin on jo niin hemaiseva!

Eliisa kirjoitti...

Hyvältä näyttää, todella. Hyvin olet saanut jaettua huoneen. teet todella huolellista ja siistiä jälkeä!

Eliisa VillaEllasta

Lotte kirjoitti...

Kaunista! Harmonista!

Onko kylppärin katto muuten vaaleanvihreä, vai heijastaako tapetti vain?

Piipa kirjoitti...

Ihanan ylellinen kylpyhuone tulossa ja nuo kalusteet ja tapetti sopivat niin kauniisti toisiinsa!!! Hyvä idea tuo huoneen jakaminen!
Hurjan paljon onnea synttäreiden johdosta!!! Niinhän se on että ikääntymistä ei voi estää, mutta vanhenemista voi välttää ja nukkekoteilu ja sen parissa puuhailu jos mikä pitää ikinuorena! :)

Linnea kirjoitti...

Ihanaa ihanaa! Tuosta tulee kyllä upea. Pidän todella paljon tyylistäsi :)

Virpi kirjoitti...

Kiitos kaikille, kiva kun aina jaksatte kommentoida! :O)

Maria kirjoitti...

Tosi kaunista on tulossa!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis kylpyhuone! Kiitos jo nyt etukäteen nuket-ryhmän synttärilahjasta, vaikkakin avaan sen vasta oikeana päivänä. En sille viikonloppua varmaankaan ennätä koneelle, niin kiittelen jo nyt.. t.Kettuemo

sirpa kirjoitti...

Täällä on kaikkea niin kaunista! Ihania kuviakin! Nyt on Kurjenpolvi lisätty blogilistalle suosikiksi, niin muistanpahan minäkin käydä taas kylässä! Tähän blogimaailmaan eksyy pahasti, jos ei käytä hyväkseen näitä erilaisia palveluja => blogilista yms.

sirpa kirjoitti...

.. niin, siun muuton yhteydessä hävitin osoitteen, vanha oli blogilistalla ;o)

Anonyymi kirjoitti...

warhammer gold warhammer money warhammer accounts tibia money tibia gold tibia item runescape accounts buy runescape accounts runescape money runescape gold runescape gp runescape power leveling runescape powerleveling cheap rs2 powerleveling runescape equipment buy rs equipment runescape runes cheap rs2 runes runescape logs cheap rs2 logs runescape items buy runescape items runescape quest point rs2 quest point cheap runescape questpoint runescape gold runescape items runescape power leveling runescape money runescape gold buy runescape gold buy runescape money runescape items runescape accounts runescape gp runescape accounts runescape money runescape power leveling runescape powerleveling tibia gold dofus kamas buy dofus kamas wow power leveling wow powerleveling runescape questpoint rs2 questpoint Warcraft PowerLeveling Warcraft Power Leveling World of Warcraft PowerLeveling World of Warcraft Power Leveling Hellgate money Hellgate gold buy runescape logs buy rs2 items cheap runescape items Hellgate London gold Guild Wars Gold buy Guild Wars Gold runescape items rs2 accounts cheap rs2 equipments lotro gold buy lotro gold buy runescape money buy runescape gold buy runescape runes lotro gold buy lotro gold runescape money runescape gold cheap rs2 powerleveling eve isk eve online isk buy runescape power leveling rs2 power leveling tibia gold tibia item runescape accounts Fiesta Silver Fiesta Gold Scions of Fate Gold Hellgate Palladium Hellgate London Palladium SOF Gold Age Of Conan Gold AOC Gold ArchLord gold tibia money tibia gold runescape accounts runescape gold cheap rs2 powerleveling buy ArchLord gold DDO Plat Dungeons and Dragons Online Plat