sunnuntai 23. maaliskuuta 2008

Hankintoja ja aikaansaatua sekä kerhoilua


Tänään kokoonnumme ensimmäistä kertaa alueen nukkekotiharrastajien kera tänne meille. Jännittävää! Vieraita ja hauskaa kerhotapaamista odotellaan - Vaili Orvokkikin on kattanut pöytään Doloresista tilaamani serviisin.
Astioitten, hedelmämaljan ja koristelautasten lisäksi tilasin lihamyllyn, jota olen ihastellut jo tovin.
Olen saanut tapetit ylimmän kerroksen eteishalliin. Tässä huoneessa on virkatut sivuverhot, muuten huone ei ole vielä alkuunkaan julkaisukelpoinen.

9 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Tulinpas tänne vielä hehkuttamaan,että "kurjenpolvi" on aivan upea,upeampi luonnossa vielä kuin kuvissa :) kaikki pikku yksityiskohdat ym...ihania!mummosta puhumattakaan....
seuraavaa kerhokertaa odotellen ja tästä illasta kiitostellen,
Merja

Heli kirjoitti...

Kiitän minäkin mukavasta kerhotapaamisesta!
Oli hauska askarrella yhdessä ja nähdä kaunis nukkekotisi aivan oikeasti! IHANA talo!

anja kirjoitti...

Oli oikein kiva porukalla näperrellä, ihan toista kuin yksin kotona puuhastelu! Ja aika kului kuin siivillä! Miten se voikin olla niin erilaista verrattuna yksin tekemiseen, jolloin jokainen hetki on pitkä kuin nälkävuosi - varsinkin, jos mikään ei onnistu? Siispä kiitos emännälle minunkin puolesta. Uusi huone on kyllä ihan julkaisukelpoinen ;) vaikkei siellä kalusteita vielä olekaan. Ihanat tapetit!

anja kirjoitti...

Heh, piti vielä sanomani, että tuo sanavahvistus on hauska juttu :D Ilmeisesti en näe kunnolla kirjaimia, kun joudun ne laittamaan useaan kertaan, ja joka kerta niitä on edellistä kertaa vähemmän ja isommilla merkeillä :) Vissiin ymmärtää, että täällä on joku sokea, hah!

Virpi kirjoitti...

Kiitos teille, oli mieleenpainuva ja niin hauska ensimmäinen tapaaminen!

Riikka kirjoitti...

No mutta Vaili Orvokkihan on saanut kauniin punaisen leningin päälleen! Voi, teillä on kerho...laitathan meidän muiden iloksi kerhon satoa tänne nähtäväksi?

Riikka

Piipa kirjoitti...

Ihania kuvia!!! Ihania hankintoja, tuo lihamyllykin niin ihana!

Chrisse kirjoitti...

Mukavaa, että teilläkin on nyt oma kerho. Yksi Pikku Rouvakin siellä näyttää olevan, toivottavasti ei ole "entinen" Pikku Rouva :) Kylläpä Kurjenpolvessa on kauniit verhot!

Eliisa kirjoitti...

Olet tehnyt mummullesi kauniin hameen. Hän näyttää niin harmoniselta ja tyylikkäältä. Tuo huone ympärillä on piste iin päälle. Voi melkein kuulla kaappikellon raksuttavan :) Oma mummu tuntuu ihan sellaiselta maalaisserkulta ;)

t. Eliisa villaellasta