sunnuntai 9. maaliskuuta 2008

Mummon kamari


No niin! Tästä asetelmasta lähdettiin eli ylimmässä kerroksessa tapettiliisteripurkki ja muu roju oli maannut jo kuukausikaupalla. Vanhempi nukkerouva Vaili Orvokki Tampereen Nukke-ja nukkekotimessuilta oli ilmoittanut kiinnostuksestaan ryhtyä emännöimään Kurjenpolvea, joten kiire tuli! Mummelille täytyi saada säädyllinen huone asumiseen siksi aikaa, että Kurjenpolven muut merkittävät huoneet, mm. kylppäri, valmistuisivat. Siispä hommiin!
Huone on tapetoitu valmistapeteilla, lattia on vahattua jalavaa. Kalusteet ovat pääosin valmiita ja huoneessa on paljon myös ihania saatuja tavaroita. Kuriton Sylvi-koira aikoo näköjään loikata vastapedatulle pedille, vaikka senkin sänky on ihan rouvan sängyn vieressä. Teekuppi ja koirankeksipaketti yöpöydällä taannevat mieluisat yöunet.

3 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Vaili Orvokki ihastuu varmasti ikihyviksi kodikkaaseen huoneeseensa. Ja mikä parasta, kamiina on ihan vuoteen vieressä vanhan luita lämmittämään!

Piipa kirjoitti...

Kyllä onkin ihana huone tulossa ja ei taastukikaan mummon tarvitse keittiössä istuksia (ellei halua) kyllä niin vauhdilla huone valmistuu! Ja mikä mummeli, aivan hurmaava! Minä myös Tarun nukke neitokaisen onnellinen omistaja! :D

Maria kirjoitti...

Onnea uudelle blogille.. kaunista on mummon huoneessa.. :)