torstai 27. syyskuuta 2012

Ressu & Kaustinen

Nämä kaverukset eivät olleet tarkoitettukaan nukkekotiin vaan syntyivät eräänä iltana peipposten kanssa massoja pyöritellessä. Ensin tuli Kaustinen, joka onnistuikin ihan mukavasti, Ressu-raukka on vähän sinne päin. Minulla on itselläni lähes 40-vuotias oma Ressuni, jonka sain pikkutyttönä lääkärireissun tms. jännittävän koettelemuksen lopuksi. Muistan hyvin, kun sain valita Ressun lukuisien muiden joukosta, niitä oli vaikka minkä näköisiä ja - asuisia ja eri kokoisia. Minun Ressuni on n. 25 cm korkea ja jo useampaan otteeseen vaatinut tohtorointia rankan työn (unikaveri- ja lohdutustehtävät) johdosta. Se oli pukeutunut upeaan siniseen verryttelyasuun, mutta vaateparsi on ajan saatossa kadonnut. Voi että kun sellaisen voisi jostain löytää! Nykyisin Ressu toimii keskimmäisen peipposeni unikaverina, eikä sitä ilman uni tahdo tulla. Ressutavaraa on kertynyt jonkin verran vuosien varrella muutenkin ja pieni posliini- ja pehmokokoelma on nyt saman neitosen hallinnassa. Ressu taitaa olla niitä kavereita jotka ilahduttavat sukupolvesta toiseen.

 Cernit-näkemykseni näistä Charles Schulzin ikisuosikista.

10 kommenttia:

Rosamargarita kirjoitti...

Son de fábula,
hermosos
Un abrazo.
GRACIAS por no tener palabra de verificación

elvira kirjoitti...

Dolcissimi!!!
Baci
Elvira

Ulrika kirjoitti...

suloisia!

Drora's minimundo kirjoitti...

I am sorry not to able to get translation to your posts and make comments. I love these adorable little dogs.
Hugs, Drora

Lotte kirjoitti...

Ihanat ♥

Kikka kirjoitti...

Ihkut!

pirrepirpana kirjoitti...

Aah miten herttaisia!

Mare kirjoitti...

Söpöt kaverukset. Kaustinen oli yksi suosikeistani ja on tietenkin edelleenkin.

Maria kirjoitti...

Voi miten suloinen pariskunta! Mulla on Ressu kuulunut myös suosikkeihin ihan lapsesta asti..<3 Tenavissa on kyllä aikuisenakin paljon purtavaa, tekstit ovat vain niin ytimekkäitä :) Mun täytyy pitää silmällä sitä sun verkkaripukua.. Esalle nimittäin tuli nytkin melko iso kuorma leluja ja joukossa oli vanhoja Snoopy hahmoja.. tosin ei tällä kertaa kuvailemaasi vaan pienempiä juttuja..

Merja kirjoitti...

Suloiset!Mä tykkäsin kans pienenä Ressusta,luin niitä sarjakuvia ja joskus tuli tv:stäkin.Mulla on jossain oma Ressu-pehmo...ja kaikenlaista muutakin pientä sälää kertynyt.Kaustinen on ihanan symppis!