lauantai 6. lokakuuta 2012

Ressu

Pikkuinen beagle on virkattu ohuella puuvillalangalla.
Cernit-Ressusta virkatuksi Ressuksi! Tämä mustavalkoinen luppakorva on pyörinyt mielessäni viime aikoina. Viimeisen postaukseni hauskoista kommenteista innostuneena lainasin pari Ressu-sarjistakin ja voi että kun ne ovatkin hauskoja ja myös aikuisille niin sopivia! Ei ollenkaan lapsellisia. Muistin monet hauskat jutut ja tyypit - Joe Cool eli Jakke Jäyhä ja I MS lentäjäsankari, salainen agentti sekä maailmankuulu kirurgi. Ja olihan niitä muitakin... Niin ja lisäksi Ressu luotsaa partiolaumaa, jonka jäseninä on Kaustinen tovereineen - nekin sarjat ovat huippuhauskoja!

Ressuja syntyi kaksi kappaletta, toinen on huutokaupan nukkekotikirppiksellä.

Pieni Ressu suuressa maailmassa!

About 35 years ago I was happy to get a black&white stuffed beagle myself. Ever since I`ve been a fan of the Peanuts and now I`ve passed the passion to my daughter. He is such a character and the comics are very enjoyable reading!

11 kommenttia:

HoO kirjoitti...

Eihän suloisempaa voi olla!! Niiiiiin ihana, sydäntenvalloittaja-Ressu <3

Heli kirjoitti...

Aivan ihana pieni Ressu!!! Taitava Virpi!!!

Eliisa kirjoitti...

Voi miten suloinen! Iso työ tuossa on ollut. Mieheni on vanha tenavat-fani. Meiltä löytyy parikymmentä tenajat "kirjaa". Ja on myös tenavien mukaan tehty pykologisiakin kirjoja... "Abraham J. Twerski : Milloin onni kääntyy" Johdatus Tenavat-terapiaan :)

Margaret kirjoitti...

Your little Snoopy is so cute, great work.

pirrepirpana kirjoitti...

Voi ku se on pikkuriikkine ja suloinen!!

- Virpi kirjoitti...

Kiitos, olette aina niin kilttejä kommentoijia! Eliisa - Tenavissa on kyllä valtava sisältö, en ihmettele! Taidanpa katsoa, saisiko kirjastooni tuon Tenava-terapian, voisin käyttää sitä itseeni silloin tällöin! Vaikkakin sarjisversiotkin tuntuvat tehoavan, niistä tulee ainakin aina hyvälle tuulelle!

Sinikkam kirjoitti...

Aivan ihana tyyppi! :)

Kikka kirjoitti...

Hurmaava Ressu! Voi että, minäkin olin oikea Ressu-Fani nuorempana. Tein isoja julisteitakin Ressusta koulukavereilleni ihan jatkuvasti ;)

Marjatta kirjoitti...

Ihana sympaattinen Ressu! Olet kyllä taitava virkkaaja!

Hilsu kirjoitti...

Iiihana!!!

iizu kirjoitti...

Voi kuinka söpö! <3 Olet todella taitava virkkaamaan noita pikkuisia, huoh! Ressulta puuttuu enää lasit ja kaulaliina, niin se on taas "Punainen paroni". ;)

Mukavia minivirkkaushetkiä!
iizu :)

(Sarjakuvissa Ressu "lentelee" Punaisena paronina koirankopillaan.)