torstai 20. syyskuuta 2012

Hannan hirvi

Voi sitä riemullista herätystä, kun vapaapäivän aamuna selailin nukkekotiystävien blogikirjoituksia. Aivan tuore sellainen oli Hanna & Leijona jossa oli kirjoitus Hannan tuoreimmasta taidonnäytteestä, metsien sarvipäästä eli hirvestä. Tarkemmin ottaen vielä hirvenpäästä, ei siis koko eläimestä ja tämä liittyi Hannalle esittämääni vienoon toiveeseen, että josko villan kanssa taiteileva taituri tekisi Kurjenpolven neitien olohuoneen seinälle sarvipään. Ja tällainen siitä tuli!

Mikä uljas profiili ja miten järeät sarvet, miten komeasti kaareutuva turpa ja sensuellit sieraimet! Tämä yksilö on taatusti ollut eläissään sinkkuneitihirvien suosiossa.
Katse on edelleen valpas ja ilme niin sympaattinen, vähän jo kaduttaa että en tilannut koko hirveä, tämä on tainnut olla aika hauska kaveri... Mutta mihis hirvi olisi laitettu, Kurjenpolvi sijaitsee kaupunkialueella ja hirvet kuuluvat metsään....
Ihana partakin sillä on ja profiili on kerrassaan komea!
En malta odottaa, että saadaan ryhtyä neitien kanssa kinastelemaan, mille seinälle komistus naulataan. Jo nyt talosta kuuluu kipakoita askeleita, kun mööpleeraus ja entraus on salissa aloitettu.

Kiitos Hanna, tällaiset todellisten taitureitten itse tekemät aarteet ovat nukkekotiharrastuksen yksi makoisimmista mausteista!

9 kommenttia:

Raija Maula kirjoitti...

On kyllä upea hirvenpää!

Kikka kirjoitti...

Upea on, Komea Hirvenpää! Kyllä kelpaa!

Eliisa kirjoitti...

Vautsi vau, on tuo Hanna taitava näiden huovutusten kanssa. Upea!

Sirkka kirjoitti...

Komea on! Ihania nallukoita aikaisemmissa postauksissa.

minttumeirami kirjoitti...

Olen samaa mieltä kanssasi: mukava on tehdä itse, mutta ihanaa on omistaa muidenkin tekemiä juttuja. Kehuin jo eilen tuota hirveä tuolla Hannan omassa blogissa. On kovin sympaattisen näköinen, vaikka onkin pelkkä pää...

Merja kirjoitti...

Mä kans aamulla kattelin tätä...oikein komea hirvi!

Lissu kirjoitti...

Upea hirvenpää, Hanna kyllä on mahtava taituri ja sinä onnekas, kun saat tuon nukkekotiisi!

Piikko kirjoitti...

Moi Virpi! Sinulle on terveisiä Söpökadulla.
-Upea ja uljas tuo hirvi!
T. piikko

pirrepirpana kirjoitti...

No onpa upee hirvnpää ja edellä ne nallukat on eri söpöjä:)