sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Vailin kamari

Olen työskennellyt jo tovin Vailin kamarin kimpussa. On niin tylsää näyttää keskeneräistä, mutta koska minun nukkekodissani keskeneräisyys on sääntö, tässä muutama kuvapläjäys.
Kurjenpolven huoneet ovat syviä ja matalia, joten huonekalut täytyy sijoitella aika etualalle, ainakin ne, jotka haluaa nähdä hyvin. Vailin sänky on aiheuttanut päänvaivaa, kun mieluisaa ei ole löytynyt. Nyt on Reuttersin sänky kelpuutettu, ainakin toistaiseki, joten se olkoon nyt tuossa. Se täydellinen sänky olisi sellainen, johon mahtuisi Marialta markkinoilta ostettu patja, mutta kuten Mariakin arveli, ei sellaista sänkyä ehkä löydy. Aion kuitenkin jatkaa etsimistä, koska patja kuuluu Kurjenpolven aarteistoon!

Tässäkin kuvassa on paljon rakkaita aarteita swapeista ja markkinoilta. Itse tehtyä on aika paljon myöskin.

Tässä Cocosta tilattu kehto, johon Vailin "tyttöset" ovat päässeet kiikkumaan.

Listoja ja muuta rakenneltavaa tässäkin huoneessa riittää. Lisäksi tauluja ja koriste-esineitä, mutta täytyy ensin tuijotella huonejärjestystä tarpeeksi pitkään, että oikeat paikat tavaroille löytyvät. Minä olen liimannut osan tavaroista paikoilleen silloin, kun olen löytänyt niille juuri sen oikean paikan. Ehkä vähän tylsää, mutta kun mielestäni joku on hyvin, se siinä sitten olkoon!
Kurjenpolvesta puuttuu vielä parin huoneen ja ullakon remontointi. Nyt on työn alla pikkueteinen Vailin kamarin ja pesuhuoneen välissä. Palataan siis asiaan, kun jotain (keskeneräistä) taas valmistuu!

5 kommenttia:

Lotte kirjoitti...

Kauniilta näyttää jo! Nuo sun tyynyt ja päiväpeitto saavat kyllä ihastuksen huokauksia aikaan, voat niin taidokkaasti tehtyjä!

Liimanäppi kirjoitti...

Samat sanat, hyvältä näyttää. En muuten voi ymmärtää, että joku jaksaa väsätä noista pienistä tilkuista päiväpeitteitä. Mutta onhan se kyllä vaivan arvoinen, upea.

Eliisa kirjoitti...

Ihanan kodikasta on Vailin kammarissa!

Maria kirjoitti...

Kaunista, jo nyt! Silmäni nauliintuivat sängynpeittoon, tuohon on kulunut aikaa!!! Ne mun patjat oli kyllä hassun kokoisia, olis ehkä ollut viisaampaa mitata muutama ostosänky ennen patjatehtailua :)

Mä maalailin ja tuunailin nyt eurominin messinkisänkyä ja tykästyin siihen kovasti!

Merja kirjoitti...

Kodikkaalta näyttää Vailin kammarissa,kyllä sillä kelpaa tulla kotiin.Päiväpeitto on kyllä ihan paras.