torstai 26. helmikuuta 2009

Vailille sisko - apua kaivataan!

Päätös on sinetöity: Lyyti Lemmikki, Aila Ulpukka vai Vanamo tai Talvikki... Nimiehdotuksia on jo tullut, mutta sisko itse on vielä maailmalla! Tarvitsisin siis apuasi! Olen itse ko. viikonlopun työmatkalla Helsingissä, enkä pääse Tampereelle vaikka sydän kyllä kovasti halajaisi. Jos olet menossa maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna Tampereelle Taikasormet-kädentaitomessuille ja sinulla on kyynärpäätaktiikka hallussa... ei sentään: jos olet menossa messuille ja haluat auttaa, tarvitsisin apulaisen mummonhankintaan. Taru Astikainen on messuilla mukana ja koska Vaili on myös hänen tekemänsä, siskon pitäisi olla samaa geeniperimää. Lähettäisin siis tarvittavat varat mummonhankintaan, sinä nappaisit Tarulta Vailin sisaren ja lähettäisit mummelin minulle. Samalla systeemillä kotiutui Vaili viime vuonna, kiitos Riikan. Ikikiitollisuuden lisäksi mummoagentille voisin vielä rahakorvauksen lisäksi valmistaa jotakin.

Jos mummoagentin pesti tuntuu juuri sinun hommaltasi, saat minuun yhteyden
virpi.kanniainen ät gmail.com tai täältä blogin kautta kommentoimalla. Jään peukut pystyssä odottamaan! :O) EDIT: mummoagentti löytynyt!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos lupaamistasi munista näin etukäteen :D Kauppani tarvitseekin kipeästi kaikkea luvallista ja tarpeellista myytävää. Jauhoja ja sokeria jo löytyykin, mutta paakkelsit jäävät ilman munia tyystin tekemättä, joten tämä kanalan tulo lähimaisemiin on oikein ihanteellinen ratkaisu ongelmaan. Nyt ehkä Putiikkikin pystytään pitämään auki kaikesta epäilystä huolimatta. Munat ratkaisivat kaiken :D Kiitollisin terveisin Dagmar
ps. Olen kyllä kuullut huhuja, että Vailin sisko olisi Aila nimeltään. Onkohan moisissa huhuissa perää, että hän olisi saapumassa paikkakunnalle? Tapaan hänet oikein mielelläni hänen saavuttuaan. Kuulin myös hänen tarvitsevan matkajärjestelyihin apua. Sukulaistyttäreni asuu siellä paikkakunnalla, mistä hän on matkaansa aloittamassa, joten voisimmeko ajatella hänen apuaan?

tiina kirjoitti...

Tiesitkö, että kieselefin talossa helsingissä on näitä tarun nukkeja myytävänä...tai ainakin viime kesänä oli ;o) korjatkaa joku jos olen väärässä, hih

Aila Talvikki on kyl aika kiva ja sointuu Vailin kanssa.

Tiina kirjoitti...

Heippa!
Olen menossa Tampereelle messuille ja voin ryhtyä agentiksi, jos sitä ei vielä ole.

Merja kirjoitti...

Kiseleffillä on vähän vaihteleva valikoima nukkeja,tuurista kiinni jos sieltä lähtee hakemaan jotain tiettyä...

Virpi kirjoitti...

Kiitos teille kaikille, mummoagentti tosiaan löytyi! :O)
Minä kävin tuolla Kiseleffin talossa loppukesällä ja Tarun nuket olivat sieltä silloin muuttaneet jonnekin muualle. Alkukesästä löysin sieltä kahdenlaista nukkea, mutta ei tosiaan näitä mummeleita. Joka nyt siis on kiikarissa! :O)

Piipa kirjoitti...

Kivaa että mummoagentti löytyi! Itselläkin olisi tarkoitus messuille mennä, jos suunnitelmat eivät mene pipariksi :)
Kiseleffin talosta Villa Vanillaan on kolme nukkea kotiutunut, mutta todellakin siellä valikoima on mitä milloinkin ja hintakin kovempi.

Ihana päästä sitten näkemään mummelit yhdessä :)

Merja kirjoitti...

Kiseleffillä on nukkeja edelleen siellä portaitten alla,sieltähän pastori meille kotiutui syksyllä.mutta se nukketalotavaraa myyvä liike yläkerrasta on muuttanut johonkin...Annankadulle vai mihin lie.sitä en löytänyt ollenkaan.
Hyvä,että mummoagentti löytyi ja ompa hauska päästä seuraamaan,miten mummojen elämä alkaa luistamaan.Vailihan ei ole vielä kotona?Saakin siskon yllätyksenä kun tulee kotiin :)))

Dick0369 kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.