tiistai 22. joulukuuta 2009

Hurrrja joulutervehdys Rauhaniemestä!

Ällistyttävien, ihanien ja ihmeellisten jouluyllätysten sarja jatkuu! Viime päivinä olen saanut nautiskella paitsi ihanaisista joulukalenteriluukuista, myös yllättäen ja pyytämättä saapuneista jokatytön unelmakengistä, Loten Manolo Blahnikeista. Mutta eipäs tässä ollut vielä kaikki, koska postilaatikosta löytyi tänään hieno punainen paketti kera joulukirjeen. Kuvassa kirje näkyy taka-alalla, kuvassa ovat Rauhaniemen kauniit tyttäret Ester, Anna ja pikkuinen Sofia. Kirje on siis Rauhaniemestä Kristiinalta ja hänen ihanalta nukkeperheeltään.
Muistin Kristiinan kirjettä lukiessani hänen kerran maininneen eräästä, joka makoilee "suu ammollaan" hänen työpöydällään. Kummalliselta se silloin kuulostikin! Hauskan joulukirjeen luettuani avasin varovaisesti paketin ja silloin arvoituksellinen juttu selvisi: Kristiina on tehnyt Kurjenpolveen, käsittääkseni neulahuovuttamalla, ihan mielettömän jääkarhutaljan! Siis taivas varjelkoon! Leukani loksahti luultavasti yhtä suurelle kuin karhusella, niin suuri oli hämmästykseni. Uskomattoman upea, hieno, uskomaton työ, jota ei voi kuin hämmästellä! Mistä Kristiina on tämän keksinyt - miten ihmeessä tämä on nyt minulla!

Tässä näkyy tämä mahtava pää ja mahtavat hampaat ihan lähietäisyydeltä! Ja nallella on ilme, erittäin jäätävä sellainen, joka kertoo että erittäin hurja on tämä otus eläissään ollut. Pää on ihan tavattoman kaunis, todella hienoa ja kaunista työtä. Ihan tiiviskin ja tuo kuono ja mustat huulet - en ikinä osaisi tehdä tällaista!


Olen mykistynyt, sanaton, järkyttynyt ja aivan sanomattoman iloinen ja kiitollinen. Minulla on uskomattoman upeita nukkekotiystäviä ympäri Suomea - kiitos Kristiina, tiedät varmasti, että tulen vaalimaan tätä hienoa työtä suurena aarteenani. Kiitos!

8 kommenttia:

dora kirjoitti...

Merry Christmas and a good year.
A Carmen hug

dora kirjoitti...

Merry Christmas and a good year.
A Carmen hug

HoO kirjoitti...

WAU! Upeita joululahjoja olet todella saanut :) Kateelliseksihan tämä vetää ihan väkisten ;)

Kristiina kirjoitti...

Hei Virpi! Mukavaa, että pidät karhuhirviöstä! Sen tekemiseen on liittynyt niin mahdottoman paljon hauskuutta ja naurua, ja oli ihan hilkulla, ettei se lähtenyt matkaan hampaattomana! Kiitos mieheni, että vielä kerran lukuisista epäonnistumisista huolimatta yritin "asentaa" hammaskalustoa paikoilleen! Mies kun näki hampaattoman nallen jo valmiina lähtöön, puhkesi makeaan nauruun (siis mies) ja tuumasi, ettei sitä VOI tuollaisena lähettäÄ - täytyyhän karhulla HAMPAAT olla; se oli hänestä kuulemma ihan lällerön näköinen! No, minä siitä tuumimaan, että oikeassahan mies kyllä on, mutta hmm...jaksaisko yrittää vielä kerran.
No, päätin kuin päätinkin laittaa tulevat hammaskalustot vielä yömyöhäisellä kattilaan kiehumaan. Ja mies kattilan vartijaksi (mitä meni mun karhulle nauramaan). Keittiöstä se sitten huuteli minulle jossakin vaiheessa, että nyt ovat kuulemma hampaat tarpeeksi pehmeät työstää. Ei olis uskonut, että tässä vielä kaikkien muiden ammattikuntien edustajana (kuten kaikki miniatyristit tietävät) joutuu vielä hammasteknikoksikin! :)
Hyvää Joulua!

Sirkka kirjoitti...

Kyllä oletkin saanut upeita yllätyksiä!
Oikein Hyvää ja Rauhallista Joulua sinulle!

Lotte kirjoitti...

Huu, onpa se upea! Tosiaan oikea aarre!

Maria Jose kirjoitti...

Merry Christmas for you !

Miniature by Juli kirjoitti...

The bear is amazing! I like so much your blog! Congratulations!

hugs

Juli (http://miniaturebyjuli.blogspot.com) visit me