tiistai 1. joulukuuta 2009

1. joulukuuta

Tulihan se kauan kaivattu päivä ja joulukalenterin avaamishomma saatiin alkuun! Eipä tietenkään kommelluksitta, sen tietävät kummatkin kalenterikaverini Tiinat! :O) Mutta siis tänään sain avata ihka ensimmäisen jännittävän pikkupaketin, josta löysin seuraavat ihanuudet: Ihan mieletön miniheijastin! Vaili tarvitsee ihan ehdottomasti nyt kunnollisen pompan ulkoilua ja tätä heijastinta varten. Tosi suloinen ja toimiva, testattu on! Söpö kuin mikä! Lisäksi paketista löytyi inspiraatiota herättelevä korunosa, tarvitsenkin tällaista kun jaksan taas ryhtyä sähköasennushommiin. Aivan upean käsinmaalatun tarjoiluastian sekä suloisen puutarjottimen Tiina oli pakannut pakettiini myös! Ihania ovat, kiitos Tiina mukavasta pakettiyllätyksestä!

Esiteltävänä minulla on myös Helin kanssa tekemäni ikkunaverho-lintuhäkkivaihto. Heli toi minulle kauniin paketin, josta kuoriutui tämä upea lintuhäkki. Heli on sen itse kolvannut, lisäksi siihen on tehty jos mitä käsittelyjä, jotta se pysyy kirkkaana. Sen pohja on lasia ja siinä on toimiva sarana sekä salpa, että tindet saa teljettyä tarpeen vaatiessa häkkiin. Tämä on tosi ihana kapistus ja tulee saamaan kunniapaikan Kurjenpolvesta! Halusin häkistä ison, koska tarkoitus on askarrella sinne koko meidän lintukatraamme, kaikki kahdeksan kujertajaa ja kiljujaa minikoossa. Häkissä on myös asianmukaiset orret istuskelua varten. Voi vitsi että tämä on hieno! Heli on nähnyt ihan mielettömän vaivan tämän kanssa. Vielä kun printaan pohjalle sanomalehteä ja löydän jostain minisiemeniä siemenautomaattia varten, on komeus valmis. Kiitos Heli, tämä on todella ihana ja mieleinen!

Heliltä sain vielä jotain ihanuutta, jonka sovimme 30.11 luukuksi. Sen kuvan näette tässä sitten kohta!
Piti tietenkin heti ryhtyä kokeilemaan linnunmuovailua. Sain jonkinlaisen miniundun aikaiseksikin fimosta ja paistoin sen. Se tipahti kuitenkin lattialle, ja pitkä pyrstö hävisi sinne jonnekin leivänmurujen sekaan. Uusi yritys siis tulossa, tähän voin kokeilla vielä maalausta.


Oi ihana joulukuu!

7 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Nyt vasta huomaan, että niitä heijastimiahän olisi pitänyt olla kaksi.
Ja sen verran korjaan, että tarjoilulautanen on ihan keramiikkalautanen, lasitteen päälle olen laittanut lasijauhoa ja siitä on tullut tuo kuvio.

Lotte kirjoitti...

Ihania kalenteriylläreitä olet saanut! Toi lintuhäkki on myös aivan uskomaton!

Marcelle kirjoitti...

Lintuhäkki on aivan mieletön. olen itse yrittänyt tehdä sellaista vähän pienempää mutta hermothan siinä meni... tuota kolvausta pitäisi kokeilla joskus.
Kivoja kalenteri ylläreitä olet saanut myöskin.

Heli kirjoitti...

Hei Virpi, täällä jo innokkaana odotellaan, että nähdään lisää kuvia häkin asukkaista;)

Voit käyttää häkkiä korjauksilla täällä meillä milloin vain, jos on tarvis! Nuo rautalangat näyttävät lähtevän aika herkästi irti toisesta päästä, ainakin yksi näyttää jo repsottavan.

Piipa kirjoitti...

Ihan mahtavia kalenteri ylläreitä!! Häkki on ihan mieletön, mutta tuo heijastin voi että suloinen :)

Marjatta kirjoitti...

Heijastin on suloinen uutuus minikoossa :) ja ihana lintuhäkki kaipaa tosiaan vaan ne suloiset sirkuttajat!

Susanna kirjoitti...

Oi, nyt sulla on häkki!!!