keskiviikko 16. joulukuuta 2009

16. joulukuuta

Annamen aamun kalenteriluukusta löytyi pikkuruinen kultakelloin ja - nauhoin koristeltu ovikranssi sekä iso purnukka ihanaa vattuhilloa! Ai että miten söpö purkki onkaan, näitä ei voi olla koskaan liikaa. Kiitos Anname!


Eilen illalla Meän Tyärten Minihuushollit-kerhomme kokoontui Aineen taidemuseolle. Pöytä oli lastattu pipareilla, tortuilla, suklaalla ja toffeella sekä sikaareilla - kyllä vain! Yhteislaulu raikasi ja meno oli mukavaa. Meillä oli juhlan kunniaksi mukana myös uusi jäsen ja ensi vuoden kerhokerrat saivat kaikkien näpit jälleen syyhyämään. Hauskaa on luvassa siis ensi vuodellekin! Erittäin salainen jouluystävä-swap oli myös illan ohjelmassa. Minä "yllättelin" HoOn ja minua yllätti Tellu hurjan runsaalla ja mitä söpöimmällä itse tehdyllä paketilla.

Siis kaikki tässä kuvassa on Tellun tekemää, paitsi kakku, joka on Tellun tyttären. Siis omena ei ole puusta pudonnut kyllä minnekään! Ihania juttuja - kynttilänjalka on taivaallisen kaunis. Piirakat ja minit piparit ovat suloisia niin ikään ja aina tarpeellista tavaraa keittiössä. Iso pussi omppuja sekä ampparinpesiä Kurjenpolven vinttiin. Vau! Kiitos Tellu, aivan hurmaavan ihana jouluyllätys!

Kiitos hauskasta pikkujouluillasta jokaiselle yhdessä ja erikseen, on tosi mukavaa odottaa taas ensi vuotta ja uusia yhteisiä kujeita!

2 kommenttia:

HoO kirjoitti...

Kiitos vain itsellesi illasta :)

Vieläkin on hymy huulilla pikkujoululahjasta <3 Ja on vielä piiiiiiitkään!

Teija kirjoitti...

Kiitos itsellesi eilisen pitopaikan järjestelyistä. Kyllä sormet syyhyten odottelen ensi kautta.