sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Kransseja

Tein tänään tällaisia kransseja. Peipposet ryhtyivät eilen illalla fimoilemaan, joten se tarkoitti sitä, että oli toimittava mikäli massasta mieli itselleen vielä jotakin, sen verran tuotteliaita mineilijöitä nämä nimittäin ovat.
Muotoilin sitten vain rinkuloita kranssipohjiksi. Aamulla mineilysormea syyhytti siihen malliin, että päällystelin kransseja valmiilla Flowersoftilla, kesällä keräämälläni jäkälällä ja sitten vielä pikkuruisilla hirssinsiemenillä.

Ylhäällä hirssinsiemeniä, alhaalla jäkälää, oikealla Flowersoft Vintage Christmas-sekoitusta.

Tässä sitten koko pläjäys, ruseteilla ja nauhoilla koristeltuna.


Vieno esittelee tässä uusinta hankintaamme - iihanaakin ihanampaa Pauligin kahvipusseista tehtyä kauppakassia. Kurjenpolvessa arvostetaan kierrätystä ja päätimmekin neitien kanssa yhdessä siirtyä kerta heitolla nykyaikaan, vaikkakin Kurjenpolven aika on ollut kai melko mielikuvituksellista tähänkin saakka. Nykyään on nimittäin paljon niin ihania juttuja, joita nukkekotiin haluamme, mukaan lukien nyt sitten tämä kahvipussikassi.

Kassi on löytö Huutonetin kautta, tekijänä Väinölän Marian äiti. Tästä voimme siis jälleen nähdä, että mineilytaito on monesti myös ihan sukuvika! :O) Hieno kassi, siitä olemme Vienon kanssa samaa mieltä!


6 kommenttia:

Tippaliisa kirjoitti...

Voi kun kauniita kransseja! Katselin samaa kassia Huutiksessa, täällä oltiin ostossa nopeampia. =O)

Mirel kirjoitti...

Ihania ovat kranssisi!

Jaana kirjoitti...

Hienoja kransseja :)

Lotte kirjoitti...

Hirssinsiemen-kranssi on kyllä aivan suloinen! Noi siemenet onkin ihana idea tuohon... ja kaunis nauha vielä kruunaa komeuden!

MarEve kirjoitti...

Ihastuttavia!

Marcelle kirjoitti...

Aivan ihania kransseja! Täytyykin pistää korvan taa nuo matsku ideat :)
Miten voi tuo kassi olla noin IHANA! Itse en ole moisesta kassista välittänyt 1:1 koossa mutta mininä aivan ihastuttava!!!