maanantai 9. marraskuuta 2009

Jotakin valmistakin, vaihteeksi!

Koska minulla on yleensä aina kaikki projektit kesken, esittelen tässä nyt aivan itseänikin ilahduttaakseni vähän oikeesti ihan valmiita juttuja. Aloitetaan patalapuista, tässäpä muutama:

Kynttiläkranssin tein pahviin jäkälää ja Flowersoftia liimaillen. Hammastikkukynttilät esittävät kynttilöitä:

Rautalanka-askartelu on koukuttavaa! Opin kerhotapaamisessamme kynttilänjalan vääntämisen alkeet ja olen vääntänyt niitä ja paljon! Kuvaan on päässyt vain osa tuotoksistani, suurin osa jaloista on vintturoita tai muuten vänkkyröitä. Näihin liimasin vähän Flowersoftia manseteiksi ja maalasin hammastikut kynttilöiksi ompelulankasydämineen.

Jakkarat olivat pitkään ihan puunvärisiä, kunnes päätin tarttua härkää sarvista ja kokeilla koristemaalailla niitä hiukan.


Maalaus olikin niin kivaa, että tilasin nipun tarjottimia Nukkekoti & Lelusta. Ohuinkin siveltimeni tuntui tosipuuhassa aivan liian paksulta ja ohuestakin viivasta levesi äkkiä paljon suunnittelemaani leveämpi lehti tai muu viiva. Mutta tällaisia tein näistä:

Yhdessä tarjottimessa on maalaukseni sijasta tarra - DH poimi sen suosikikseen, kun kysyin mikäs näistä olisi hienoin... Väärä vastaus siis! :O)

Leipälapioissa jatkuu sama kukkaisa linja. Leipälapiot ovat valmiita, ostin ne kesällä Suskin ja Ainon kanssa askartelukauppoja kolutessamme.
Joulukalenteriaskartelut ovat loppusuoralla ja oikeastaan vain paketointia vailla. Laitan blogiin tiedot lähetetyistä paketeista. Muutamia joulukalenteriluukkukirjeitä on minullekin saapunut, oi tule jo joulukuu! :O)

12 kommenttia:

Tippaliisa kirjoitti...

Oi niin kauniita kuvioita ja patalaput ovat ihanan värisiä.

Victoria kirjoitti...

Amazing painting with beautiful design. I like it.

Lotte kirjoitti...

On ne kauniita, kaikki!

johanna janhonen kirjoitti...

Hienoja kynttilänjalkoja! :) Kiinnostaisko muuten osallistua wikin joulukalenteriin: http://minitreasures.pbworks.com/advent_calendar_2009 ?

Marjatta kirjoitti...

Olet saanut paljon valmista aikaan! Kaikkea kaunista. Minun suosikki suloisista tarjottimista on vihreä, punaisin sydämin koristeltu :o)

MarEve kirjoitti...

Koristemaalauksesi ovat kauniita. Kunpa olisi taitoa itselläkin tuollaiseen.

Mirel kirjoitti...

Kranssi on tosi upea,yksinkertainen ja kaunis!

Merja kirjoitti...

No johan täällä ollaan oltu luovalla tuulella!tosi iloisenkirjava joukko vaikka mitä!Melkein toivoisin saavani tuon kuusi-aiheisen tarjottimen,mikä on kuitenkin epätodennäköstä kun ei olla toistemme kalentereissa.Multakin löytyy puuvalmiita juttuja,pitäis vaan hommata tarpeeksi pieni sivellin.
Kynttiläkranssi on hieno,onko malli omasta päästä?

Kristiina kirjoitti...

Ohoh, oletpa pannut tuulemaan!! HIenoa työtä taas kerran! Minullakin on meneillään tuo rautalankavaihe; ovat vain sormenpäät vähän hellinä, joten täytyy pitää taukoa. :)

Virpi kirjoitti...

Kiitoksia kaikillle - thank you Victoria!
Kiitos myös kranssikehuista, arvelen kyllä, että se ei ole oma ideani vaan olen jossain sellaisen nähnyt.
MarEve - oikeasti en osaa koristemaalata! :O) Mutta hoksasin, että kun tupsuttelee pilkkuja ja niiden viereen vähän lisää pilkkuja eri värillä, voi hyvällä mielikuvituksella arvailla, että siinähän on kukkanen! :O) Eli tsemppiä vaan ja kokeilemaan!

Eija Luoto kirjoitti...

Valtavaa tuotteliaisuutta ja hienot on kaikki. Patalaput on minun suosikkeja!

Jaana kirjoitti...

Kaikki on aivan ihania minitöitä :)
- jaana -