keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Korttikauppa

Tervehdys miniystäville! Minirintamalla on taas vähän hiljaisempi jakso käynnissä, mutta pinnan alla kytee. Joulukalenteri valmistuu vähitellen ja yksi pikkuinen kalenteriluukkupakettikin on jo minulle tullut - kiitos vaan Reettalle!

Varsinainen postaukseni koskee tällä kertaa korttikauppiaan uraani. No, ei nyt sentään, mutta olen mukana projektissa Joulu - ja lelumuseon ystävät, jossa kuvattiin kauniita vanhoja jouluisia esineitä joulukorteiksi. Tähän joukkoon mahtui mukaan yksi kuva myös Vailista ja Vienosta joulufiiliksissä, vaikka eiväthän neidit mitään antiikkisia olekaan. Kaupustelen siis alla olevaa joulukorttia yhdistyksen hyväksi, hinta postikorttikokoisella kortilla on 1.20e kpl tai 20kpl 18 euroa. Postikulut tulevat tähän lisäksi.


"Kurjenpolven joulu" on siis kuvattu Kurjenpolven teehuoneessa ja sieltä löytyvät talon kaikki asukkaat: Vaili ja Vieno, lattialla kehräävä Manu ja Kerttu-koira. Kuvassa on paljon teiltä, rakkaat nukkekotiystävät, lahjaksi ja swapeissa saamani kauniita esineitä; himmeli, olkipukki, tonttusia, kranssi, sokeriastia, kuusenkoristeet... Ja tietysti pääosan esittäjät, Vaili ja Vieno, jotka ovat Taru Astikaisen nukkeja, huopaeläinten tekijä on Hanna Meronen. Joulukortti on postikorttikokoa ja toisella puolella siinä on osoiteviivat sekä toivotus Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta. Kortti on pinnaltaan himmeä eikä siis kiillä.
Kortin alareunassa lukee Joulu- ja lelumuseon ystävät Kuva: Virpi Kanniainen 09/12

Korttia voi tilata sähköpostiosoitteestani virpi.kanniainen ät gmail.com (välit pois ja @-merkki tilalle). Joulu- ja lelumuseon ystävät on tukemassa kotikaupunkiini suunnitteilla olevaa Joulu- ja lelumuseota. Kiitokset siis ja innokasta joulunodotusta kaikille!

5 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Blogissani olisi sinulle tunnustusta :)

Klaava kirjoitti...

Myös Kruunuoksalla-blogissa on sinulle tunnustusta.

leilukka kirjoitti...

Postia Blogissani

Kristiina kirjoitti...

Hei taas! Voi kuinka kaunis kuva Kurjenpolven joulusta - ja miten hienon asian hyväksi! Kuvasta välittyy hyvin neitien rauhallinen kodin tunnelma. Kaikki on niin kauniisti aseteltu, ja kokonaisuus harmooninen. Tykkään kovasti. Tuo amaryllis on muuten mahtava! Mistä paperista olet sen tehnyt? Tekisi itsenikin mieli värkätä samanlainen Rauhaniemeen jouluksi. - Laitan sinulle sähköpostia lähiaikoina.

Dick0369 kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色