sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Korvaavaa toimintaa

Nykyään on pakko postata hassu lintukuvakin. Tässä nukkuva Isoveli ja poseeraava Pikkuveli. Linnuista olen löytänyt värejä, joita en ole tiennyt olevan enää olemassakaan. Kuva ei tee absurdille mintunvihreälle oikeutta, Isovelin rintaväritys on kuin keittiönkaapit lapsuudenkodissani...
Minirintamalla on vain näennäisesti hiljaista, olen puuhastellut kaikenlaista pientä. Minun pitäisi päästä rakentamaan Kurjenpolveen jouluhuonetta, toivonkin pääseväni pian kertomaan miksi. Jotenkin vain syystuulet ja kylmät sateet eivät millään saa minua inspiroitumaan joulukoristeluista... Siispä teen kaikkea muuta kuin mitä pitäisi, kuten tämä pieni tyyny, ohje kirjasta Pamela Warner Miniature Embroidery for the Victorian Doll`s House. Tyyny on täytetty huovutusvillalla ja sen taustana on silkkikangas. Tupsut -eh- vaativat näköjään vielä harjoitusta.

Ristipistotyö on työskentelytavoista ehdottomasti rentouttavin, tykkään!

3 kommenttia:

Lotte kirjoitti...

Oi, kuinka kaunis tyyny!

HoO kirjoitti...

Niin on! :D

Merja kirjoitti...

mutta tulihan nyt jo vähän luntakin...mua ainakin alkaa tähän aikaan vuodesta jo suorastaan pakottamaan tehdä jotain jouluun liittyvää..pmmella muutama tonttu yms.onneksi olen mukana monessa jouluvaihdossa,on jouluista tekemistä.sytytä pari kynttilää,kun ilta hämärtää,niin kyllä se fiilis sieltä tulee ;)