lauantai 15. elokuuta 2009

Inspiraatio

Sain eilen kaksinkertaisen inspiraation: postipoika kantoi laatikkooni uusimman Nukkekoti-lehden. Lisäksi kipaisin hakemaan paketin postista. Jälkimmäisestä lisäinfoa myöhemmin! Vaan olipa taas niin maan mainio Nukkekoti-lehti! Erinomaisia juttuja, kiinnostavaa luettavaa ja kuvia, joita voi tuijotella uudestaan ja uudestaan. Suosittelen tätä lämpimästi kaikille, on huippulehti! Larissa Vannisen Viipuri-huone löytyy lehdestä myös ja on niin kaunis, että se on nähtävä, vaikka vain kuvissa. Empirelinjaiset tuolit saivat aikaan sydämentykytystä - miten noin kaunista voi ollakaan! Lisäksi se "lisää myöhemmin"-pakettini aiheutti ihan vastaavaa huokailua. Niinpä päätin taas pitkästä aikaa kokeilla hieman puutöitä. Ei ole meikäläisen heiniä, sen olen tiennyt aikaisemminkin, mutta puutyösormi kutkutti niin pakko oli tarttua! Päässä visio Larissan empiretuoleista, kieli keskellä suuta, liimassa sormet... Proxxon laulamaan ja tässä tulos:



Eh, ei siis ihan empiretuoli eikä oikein sinne päinkään.... Mutta ensimmäinen puutyökalusteeni, jota en aio paiskata polttokoriin. Se ei nimittäin juurikaan keiku ja on melko tukeva, vaikka huteroiselta vähän näyttää. Ihan kauhea homma, kunnioitukseni nikkareita kohtaan säilyy edelleen korkeana!

Niin, ensi kuussa Tornion kansalaisopistossa on nukkekodinrakennuskurssi kahtena perättäisenä viikonloppuna. Tämä aloitteleva puuseppä löytyy sieltä myös, tarkoitus on nikkaroida peipposille oma nukkekoti. Jännittävää jatkoa siis seuraa! :O)

13 kommenttia:

sirpa kirjoitti...

Kyllä tuo ihan tuolilta näyttää! Talon rappaushommatkin näyttää jo hienosti edistyneen!

H / Lumimäellä kirjoitti...

Voi miten sievä tuoli - tosi onnistunut! Itselläkin kiinnostaisi huonekalujen teko. Kansalaisopistolla pitäisi olla se nukkekodin huonekalut -kurssi :)

Julianna kirjoitti...

Kaunis tuolihan tuo on ja näyttääkin tukevalta.

Teija kirjoitti...

Tosi upea tuoli ;D

Heli kirjoitti...

Kaunis tuli!!!

Gio Ve kirjoitti...

Your report is very interesting indeed. I invite You to see a great collection of views of borders (riigipiirid) in my Italian-Estonian site http://www.pillandia.blogspot.com
Best wishes from Italy!
sorrittx

Maria kirjoitti...

Oi miten kaunis tuoli!

Lotte kirjoitti...

Tosi siro ja kaunis tuoli! Turhan vaatimaton olet.

Marja kirjoitti...

Kaunis on, toistelen minäkin ;) Kauniin värinenkin!

Piipa kirjoitti...

Tuolista tuli kaunis ja talon nikkaroimis hommat kuulostavat mielenkiintoisilta!

riSa kirjoitti...

Oikein kaunis tuoli! :)

Taiju kirjoitti...

Ihana tuoli, sinun kannattaa kyllä jatkaa huonekalujen väkertämistä!

Hertta kirjoitti...

Kyllä sinussa selvästi on huonekalupuusepän "vikaa"!