lauantai 15. elokuuta 2009

Inspiraatio

Sain eilen kaksinkertaisen inspiraation: postipoika kantoi laatikkooni uusimman Nukkekoti-lehden. Lisäksi kipaisin hakemaan paketin postista. Jälkimmäisestä lisäinfoa myöhemmin! Vaan olipa taas niin maan mainio Nukkekoti-lehti! Erinomaisia juttuja, kiinnostavaa luettavaa ja kuvia, joita voi tuijotella uudestaan ja uudestaan. Suosittelen tätä lämpimästi kaikille, on huippulehti! Larissa Vannisen Viipuri-huone löytyy lehdestä myös ja on niin kaunis, että se on nähtävä, vaikka vain kuvissa. Empirelinjaiset tuolit saivat aikaan sydämentykytystä - miten noin kaunista voi ollakaan! Lisäksi se "lisää myöhemmin"-pakettini aiheutti ihan vastaavaa huokailua. Niinpä päätin taas pitkästä aikaa kokeilla hieman puutöitä. Ei ole meikäläisen heiniä, sen olen tiennyt aikaisemminkin, mutta puutyösormi kutkutti niin pakko oli tarttua! Päässä visio Larissan empiretuoleista, kieli keskellä suuta, liimassa sormet... Proxxon laulamaan ja tässä tulos:Eh, ei siis ihan empiretuoli eikä oikein sinne päinkään.... Mutta ensimmäinen puutyökalusteeni, jota en aio paiskata polttokoriin. Se ei nimittäin juurikaan keiku ja on melko tukeva, vaikka huteroiselta vähän näyttää. Ihan kauhea homma, kunnioitukseni nikkareita kohtaan säilyy edelleen korkeana!

Niin, ensi kuussa Tornion kansalaisopistossa on nukkekodinrakennuskurssi kahtena perättäisenä viikonloppuna. Tämä aloitteleva puuseppä löytyy sieltä myös, tarkoitus on nikkaroida peipposille oma nukkekoti. Jännittävää jatkoa siis seuraa! :O)

14 kommenttia:

sirpa kirjoitti...

Kyllä tuo ihan tuolilta näyttää! Talon rappaushommatkin näyttää jo hienosti edistyneen!

HoO kirjoitti...

Voi miten sievä tuoli - tosi onnistunut! Itselläkin kiinnostaisi huonekalujen teko. Kansalaisopistolla pitäisi olla se nukkekodin huonekalut -kurssi :)

Julianna kirjoitti...

Kaunis tuolihan tuo on ja näyttääkin tukevalta.

Teija kirjoitti...

Tosi upea tuoli ;D

Heli kirjoitti...

Kaunis tuli!!!

Pilland kirjoitti...

Your report is very interesting indeed. I invite You to see a great collection of views of borders (riigipiirid) in my Italian-Estonian site http://www.pillandia.blogspot.com
Best wishes from Italy!
sorrittx

Maria kirjoitti...

Oi miten kaunis tuoli!

Lotte kirjoitti...

Tosi siro ja kaunis tuoli! Turhan vaatimaton olet.

Marja kirjoitti...

Kaunis on, toistelen minäkin ;) Kauniin värinenkin!

Piipa kirjoitti...

Tuolista tuli kaunis ja talon nikkaroimis hommat kuulostavat mielenkiintoisilta!

riSa kirjoitti...

Oikein kaunis tuoli! :)

Taiju kirjoitti...

Ihana tuoli, sinun kannattaa kyllä jatkaa huonekalujen väkertämistä!

Hertta kirjoitti...

Kyllä sinussa selvästi on huonekalupuusepän "vikaa"!

Dick0369 kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色