lauantai 4. heinäkuuta 2009

Say Cheese!

Meistä näpättiin tänään oikein yhteispotretti; minä, Vaili ja Vieno sekä mini-Kerttu samassa kuvassa. Neidit eivät ymmärrä katsoa ollenkaan kameraan, enkä kyllä minäkään! Koira on kylläkin oikein asennossa.

Uudistin samalla tuon profiilikuvani blogiin sopivammaksi. Olisi niin hauskaa saada neideistä yhteiskuva, jonka voisi teettää pienenpieneksi Kurjenpolven seinälle ja isoksi 1:1 kodin seinälle. Nämä neidit tuovat minulle ja tähän harrastukseeni niin paljon iloa ja hauskuutta! Niin ja neideillähän on ihan oikeat esikuvatkin oman sukuni naisista.


Kuvaaminen on kyllä aika vaikeaa, vaikka nämä neidit kiitollisia filmattavia ovatkin!

Sitten potretti oman talon edustalla. Vaililla näyttäisi olevan jo muita kiireitä, näyttää ihan siltä kuin olisi jo puoleksi lähdössä. Taitaa olla sitä mieltä, että nyt tämä turhuus saa piisata, työt kutsuvat!

Pikku-Kerttu on näin teerevä rellu, aina valppaana ja silmät loistaen valmiina toimintaan.

Sitten taas vähän perheenlisäysuutisia, kun en millään malta olla näitä hurmureita esittelemättä! Olen aina ihaillut lintuja ja joskus miettinytkin, että jos saisin joskus vaihtaa päiväksi rooleja jonkun kanssa, haluaisin kokea millaista on olla pääskynen! Linnut ovat todella uskomattomia, ne ovat pieniä ja kauniita, niin hentoisiakin ja tekevät uskomattomia juttuja; muuttavat tuhansia kilometrejä, vääntävät tukevat pesät pelkistä risuista tai savesta tai esimerkiksi pärjäävät Suomen talvessa. Ruokimme 1:1 talvilintuja aina pihallamme ja bongailemme niitä satunnaisesti. Lintujen tunnistus on mukavaa ja on tosi palkitsevaa, kun vaikkapa oppii tunnistamaan jonkun uuden tirpan laulun.
No, me saamme sitten nämä veljekset luoksemme alkusyksystä. Nämä ovat syntyneet huhtikuussa ja niiden elämän alkua munasta tähän päivään voitte vaikka kurkata täällä.

Eivätkös olekin kauniita! En malttaisi millään odottaa että sulokäpyset saapuvat! Minusta myös tuntuu, että Kurjenpolvessakin saatetaan pian aikaa kuulla kaakatuksen lisäksi myös kaunista viserrystä!

6 kommenttia:

tiina kirjoitti...

Voi mahoton miten hyviä kuvia teistä naisista :o)
ja nuo linnut on kauniit!

Piipa kirjoitti...

Upeita yhteis potretti kuvia ja suunnitelmasi neitien kuvista oman kodin seinälle kuulostaa todella ihanalta!!
Lintuset ovat niin kauniita :)

Minna kirjoitti...

Hienoja kuvia ja onnellista odotusta undulaattien saapumiseen. Ne ovat tosi veikeitä lintuja, itselläni oli vuosia sitten Aatu-niminen vihreä undulaatti, joka tervehti aina yhtä iloisella sirkutuksella saapuessani kotiin. Nykyään tyydyn seurailemaan lintuja ulkona; pihapiirissämme vierailee monenlaisia lintuja varpusista huuhkajiin ja joka kevät saapuu sorsapariskunta puroon pesimispuuhiin. Lämpimää kesän jatkoa;O)

anja kirjoitti...

Mistä saat nuo linnut? Meillä on myös nyt 2 undulaattia :D ollut jo vähän aikaa.. Mut ehkä hankin niitä lisää 1-2.. siis meille itselle mut suunnitelmat oli myös:
Metsäkorven kartanossa Dagmarin kummasteltavana on nimittäin undulaatin höyheniä ;)

Tippaliisa kirjoitti...

Hienoja yhteiskuvia! Tosi sööttejä lintuja sinulle tulossa. Viiden kissan omistajana katselen vaan ikkunasta lintuja ja yritän tunnistaa niitä...

Susanna kirjoitti...

No saithan sinä ne sirkuttajat!