maanantai 27. heinäkuuta 2009

Forssan markkinoilla

Niin, minähän en harmillisesti ole ollut siellä päinkään tänä vuonna, vaan jäin rannalle ruikuttamaan. Vaikka ei sentään, sateinen viikonloppu kotosalla oli varsin mukavaa, pihapuuhia, lenkkeilyä ja tietenkin vähän muuraushommia. Pienen siivun markkinatunnelmaa toivon pääseväni haistelemaan niiden onnekkaiden blogeista, jotka Forssan minimarkkinoille pääsivät. Lohdutusta suo lisäksi forssantuliaiset, joita nappaamaan rekrytoin Susannan . Olen himoinnut näitä (muiden muassa) Väinölän Marian sivuilta ja nyt sellaiset ovat minullakin!


Punatukkainen tyttö ja Arabian Ikikukka, olisiko kellokukka? Suloinen kuva on Susannan.

Arabian Ikikukka ja iiihana punatukkainen sinimekkoinen tyttönukke! Olin antanut Suskille ohjeistuksen siepata minulle nukke ja kukkapallero, mutta enpä olisi arvannut että saan juuri tämän kaunottaren! Ihana! Tästä saa Vieno nyt oman keräilynukkensa, Vaililla kun on viimevuotinen. Ja eihän sitä tiedä, jos neidit innostuvat keräämään Ikikukkia. Tiedän, että he ovat alttiita monenmoisille hömpötyksille, just niin kuin minäkin! :O) Kiitos Susanna, olet huippu!

5 kommenttia:

maija kirjoitti...

Ihanat olet saanut vaikket markkinoilla ollutkaanMinä bongasin myös ikikukan valikoissin keltaisen tulppaanin,kun löytyy 1:1.

Susanna kirjoitti...

Ole hyvä :)

Lotte kirjoitti...

Ai herkku... mun oli kans pakko saada oma ikikukkani, Musta tuntuu, että meillä aletaan myös keräilemään niitä ;D Nukkekin on suloinen!

Piipa kirjoitti...

Kauniita ovat, nuken näinkin Marian pöydässä ihan livenäkin ja todella taitavasti tehty!!

Anonyymi kirjoitti...

gdgd