torstai 4. kesäkuuta 2009

Vaili & Vieno sekä Kerttu

Vaili ja Vieno ovat tänään kahvitelleet teehuoneessa. Tunnelma on ollut oikein leppoisa!


Kurjenpolvessa on uusi asukas: Hannan huovuttama upea Kerttu-koira! Teimme Hannan kanssa vaihdon, tein hänelle keinutuolipeiton ja siihen sopivan koristetyynyn. Vaililla näyttäisi olevan vankka näkemys koirankasvatuksesta ja tässäpä hän tarkistaakin tulijan: hyvältä näyttää!


Sitten otettiin yhteispotretti keittiön pöydällä, koska keskikesästä huolimatta valoa tulee nukkekotiin aika niukasti.

Tässä neidit yhdessä. Eivätkö nämä nuket olekin kauniita, minä olen monesti ihan mykistynyt näiden herkän kauneuden edessä. Mikä upea taito Tarulla, joka osaa tällaiset kasvot luoda.

Ja sitten otos rellusta, tykkään tästä ihan kauheasti! Unelmanani on saada Kurjenpolveen myös 1:1 aristokattimme Mauno. Niin talossa olisi oikeita ihmisiä ja eläimiä, jos tämä joskus vaikka lapsenlapsille vaikka kulkeutuisi. Sitten voisivat peipposeni muistella, että tällainen paksu katti meillä tosiaan oli ja tuollainen koira!


Tässä iso- ja pikku-Kerttu. Vähän vaarallisen nokatusten ollaan, tuntien Kertun historiaa nukkekotiaarteiston tuhoajana. No, pikku-Kerttu nostettiin korkeuksiin heti kuvan oton jälkeen. Muuten, iso kiitos kaikille Kerttua Maakunnan kaunein koira-kilpailussa äänestäneille! Kumma kyllä voitto ei osunut kohdalle, mahtoi olla virhe ääntenlaskennassa, mutta Kerttu kiittää silti kovasti kaikkia ja tietää olevansa kaunein ilman että sitä tarvitsee lehdestä lukea.


Tällaista ihanaa kuuluu tänään Kurjenpolveen. Lähden viikon kuluttua työreissulle pääkaupunkiseudulle, joten täytynee kurkkaista Minimaailman tarjontaa. Minulla on erittäin innokas 7-vuotias nukkekotistelija täällä kotona, joka on tehnyt jo A4 verran listaa ostettavasta hänen pikkaraistaloonsa sekä herkkukauppaan. Kummallekin puolelle paperia...

10 kommenttia:

Lotte kirjoitti...

Olet oikeassa, kun olet muutamaan kertaan kirjoittanut, että ovat aivan omia persooniaan nämä Vaili ja Vieno. Ihana seurata heidän tarinaansa :)

Onneksi näillä pikku-apulaisilla, jotka toivelistoja kirjoittelevat on yleensä aika iso käsiala, ettei tarvi kovin montaa kasiillista tavaraa ehkä sittenkään kotiinpäin raahata ;D ;D

Tuulia kirjoitti...

Vaili ja Vieno ovat tosi kauniita. Kaikki Tarun nuket ovat näimmä aivan omia persooniaan. Nämä aivan erityisen kauniita ja vielä samaa näköäkin on!

Kerttu ja mini-Kerttu ovat myös suloisia. Mun huovutukset ei onnistu noin hienosti....saan aikaseksi vaan 'luonteikkaan' näköisiä otuksia, joista ei tiedä ovatko ne kissoja vai koiria!

Piipa kirjoitti...

Oi miten sykähdyttäviä kuvia!!

Vailin ja Vienon yhteiskuvat ovat niin kauniita ja Taru on todellinen taituri nukkejen tekijä, mutta sinun taitavissa käsissäsi, nuket ovat saaneet upeat vaatteet ja todelliset persoonallisuudet. Sehän se vasta taidetta onkin!!!
Koirulit ovat aivan ihania!!

leilukka kirjoitti...

Kyllä ovat herttaisi mummeleita

Tippaliisa kirjoitti...

Kauniita tunnelmakuvia rouvista! Uskalsitpas ottaa kuvan noin läheltä ison Kertun kuonoa pikku Kertun kanssa. Yksi haukkaus vain... Kiltti tuo sinun Kerttusi! =O) Otathan tarpeeksi paljon kasseja mukaan Hesaan, että saat kaikkien tuliaiset tuotua... Olisi kyllä joskus tosi kiva tavata... En valitettavasti asu pääkaupunkiseudulla, harmi.

Kristiina kirjoitti...

Hei! Voi, miten ihania kuvia sisaruksista! Ovat selvästi omia persooniansa kampauksineen ja vaatteineen. Mini-Kerttu on myös aivan oikean koirulin näköinen - hyvin on Hanna onnistunut pistelemmän. :)

Maija kirjoitti...

Tunnustusta blogissani.

Lissu kirjoitti...

Minäkin sorruin ostamaan Tarun mummon, kun tykkään näistä sun Vailista ja Vienosta. Kertut ovat sitten söpöjä! Hauska kuva, mullakin on otettu kuva vierekkäin iso Bamse ja Hannan tekemä mini-Bamse (leonberginkoira)...

Outi kirjoitti...

Moi Virpi!

Ihania mummoja sun talossa asustelemassa. Itselläni on pappanukke hakusalla, ja mielelläni ottaisin vinkkejä vastaan mistä sellaisen voisin löytää. Veikkolan torppa kun pappaa kaipaa. rvanirppu@hotmail.com

Terveisin Outi, tästä melkein naapurista, ja karjis Gogo ( ihmisethän muistetaan aina koiristaan ;))

Tiina kirjoitti...

Ihana.....!!!!! Kauniit on nuo nuket ja niin eri näköisetkin, ihanat. Muutenkin koko Kurjenpolvi on niin kaunis, tunnelmallinen, herkkä. On aivan ihanaa seurata koko talon ja sen kaikkien asukkaiden tarinaa. Olen itse miettinyt joulukalenteriasioita, ehkäpä voisimme vaihtaa luukun jos toisenkin?!? pidetäänkö yhteyttä s-postilla :o) -tiina